Čas razprodaj je tukaj

Vsako leto se ob koncu letnega časa začnejo v trgovinah razprodaje, kjer se trgovci poskušajo znebiti stvari, katerih niso uspeli prodati v redni prodaji. Tako so oziroma smo kupci veseli, saj si lahko napolnimo omaro po zelo ugodni ceni.

Nekateri si ob razprodajah ustvarijo cel plan, se kak teden pred razprodajami odpravijo po trgovinah in si ustvarijo seznam, kaj si želijo in v kateri številki. To je zanimiv sistem, saj so, ko pride čas razprodaj, v trgovinah velike kolone in če bi takrat komaj šli pregledovat stvari in si jih še poizkusit, nam ne bi kaj veliko ostalo. Ampak vsi nimamo časa, da bi se lahko odpravili po trgovinah in si ogledali, kaj bi želeli.

Jaz osebno se na začetke razprodaje ne odpravljam, saj nimam rad gneče in čakalnih vrst pred kabinami. Po nakupih se odpravim šele 4 dan razprodaj, čeprav vem, da kaj veliko v mojih številkah več ne bo, ampak vedno se še najde kje kak skrit kos. Drugače pa ko kaj rabim, se odpravim v trgovino in to kupim, pa če so razprodaje ali ne. Seveda pa še prej preverim, ali je kje na spletu kaj ceneje, in si naročim iz eBaya, ali kakšne druge nemške spletne trgovine z oblačili.

Aja, prej ko sem omenil, da nekateri pa nimajo časa hoditi po trgovinah, razprodaje so tudi po raznih spletnih trgovinah z oblačili. Za ženske je le teh v Sloveniji malo morje, one lahko naročijo preko spleta čisto vse. Spletne trgovine z moškimi oblačili pa lahko preštejemo na prste ene roke. Morda tudi zato, ker moški ko kaj rabimo, gremo v prvo najbližjo štacuno, kupimo kaj rabimo in gremo domov ali pa na pir?

Zato si sam tudi raje naročam, do sedaj sem si samo par kosov oblačil, iz tujine. V angliji je veliko spletnih trgovin, ki imajo ugodne cene in pošiljajo v slovenijo. Recimo next.co.uk ima kar dobre stvari, pa tudi na Amazonu se kaj najde.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja