Čudoviti in okusni keksi za vsakogar

Naši keksi so hrustljavi, različnih oblik, sladki, okusni ter se pridobivajo iz mešanice moke, masla in sladkorja.

Keksi
Ob okušanju in prijetnih vonjavah ob kavi in čaju boste komaj čakali, da se bodo dobri keksi topili prav v vaših ustih.

Velika izbira zdravih, okusnih in naravnih keksov ter naših izdelkov je namenjena zelo širokemu krogu potrošnikov. Ta krog potrošnikov so tako ljubitelji tradicionalne in dobre prehrane, kot tudi tisti krog, kateri si želi nove, in sodobne okuse povrhu pa še oblike.

Naj povemo, da naši izdelki (keksi) ne sledijo le prehrambenim navadam ljudi in potrošnikov, ampak jih s spoštovanjem najboljših kulinaričnih tradicij in v skladu z najnovejšimi zdravstvenimi spoznanji tudi oblikujemo ter ustvarjamo.

Okusni keksi oziroma piškoti iz podjetja Klasje ter z njimi povezani izdelki, katere proizvajamo so izdelki točno določenih hranilnih in senzoričnih lastnosti.

Kekse pridobivamo in proizvajamo iz mlevskih proizvodov (moke), maščob, sladkorjev, škroba in drugih dodatkov ter surovin, ter s tehnološkimi procesi in postopki, kot so mešanje, gnetenje, prelaganje, oblikovanje, pečenje in drugi tehnološki postopki.

Naši okusni keksi in piškotom sorodni proizvodi so proizvedeni z različnimi dodatki, lahko so polnjeni, preliti ali delno preliti, okrašeni in posipani, tako pa vam ponujamo zelo pester izbor, ki si ga lahko ogledate na naši spletni strani Keksi.si in samem proizvodnem programu.

Keksi so hrustljavi, različnih oblik, sladki, okusni ter se pridobivajo iz mešanice moke, masla in sladkorja. Keksi so lahko z dodatki, lahko so polnjeni, preliti, delno preliti in okrašeni ter posipani.

Kakovost naših izdelkov in zdrav življenjski slog je zagotovo pogoj za naše dobro ter odlično počutje hkrati pa popolno delovno uspešnost.

V današnjem času mora vsak človek  skrbeti za svojo popolno in odlično telesno pripravljenost, zato je izbira živil za prehranjevanje še kako zelo pomembna. Znanje o primernem in pravilnem prehranjevanju za vse bolj dinamično življenje je vedno boj obsežnejše in vse bolj popularno, zato se pri proizvodnji naših keksov in izdelkov trudimo na vseh področjih.

0/5 (0 Reviews)

Leave a Comment