Kako izbrati vibrator zase

Ker so vibratorji postali zelo priljubljene erotične igračke za ženske, na trgu najdemo širok spekter različnih modelov. Izbira pravega vibratorja zase, zna biti zato včasih težka naloga, vendar brez skrbi. Prvi korak pri izbiri vibratorja je izbira predela, ki ga želite stimulirati.

Notranja ali zunanja stimulacija

Brez dvoma je za stimulacijo najbolj dovzetna točka klitoris. Če si želite stimulirati le za predel, lahko izberete tudi vibrator, ki je namenjen zgolj zunanji uporabi – neke vrste maser. Če želite z vibratorjem stimulirati tudi notranjost, vsekakor izberite takega, ki omogoča oboje. Klasični vibratorji so navadno narejeni tako, da spominjajo na obliko penisa, vibratorji G točke pa so rahlo ukrivljeni, s čimer omogočajo lažje draženje G točke.

Moč vibriranja

Razmislite, kako intezivne stopnje vibriranja vam ugajajo, saj v sex shopu najdete vibratorje z najrazličnejšimi stopnjami vibriranja. Ko kupujete vibrator prvič, je morda bolj smiselno kupiti model, ki omogoča kar se da širok razpon nastavljanja moči vibriranja, tako lahko le tega prilagodite svojemu trenutnemu razpoloženju.

Izbira pravega materiala

Najbolj pogost in priljubljen material pri vibratorjih je zagotovo silikon, sledita pa mu žele in plastika. Na policah erotičnih trgovin najdemo tudi jeklene, stekle, celo zlate in lesene. Bodite previdni na morebitne alergične reakcije vašega telesa na določen material. Če vas kakšen material še posebej vzburja, pa nikar ne oklevajte. Za čiščenje so najbolj enostavni silikonski in plastični, glede na njihovo razširjenost pa so postali tudi cenovno ugodni.

Primerna velikost in oblika

Ko kupujete vibrator lahko naredite tisto, kar pri moškem niste mogli. Lahko izberete velikost in obliko svoje nove erotične igračke. Lahko posežete po klasičnem vibratorju ali pa po popolnoma realističnem, ki vam bo dal občutek moškega penisa. Najdete celo tako majhne in lično izdelane vibratorje, ki jih boste lahko pospravili kar v torbico in nesli s seboj. Vsekakor dobro premislite o velikosti in obliki vibratorja, ki ga kupujete, saj imate tokrat možnost, da izberete točno takega, kot ste si ga vedno želeli.

Napajanje vibratorja in glasnost vibriranja

Vibratorji se napajajo na različne načine. Nekateri preko baterij, drugi imajo vgrajen akumolator, ki ga preko napajalnika polnite iz omrežja. To so navadno boljši in nekoliko dražji vibratorji, ki pa vam med drugim zagotavljajo tudi to, da se baterije nikoli ne bodo spraznile ravno med uporabo. Tudi glasnost vibratorja je ponavadi pogojena z njegovo ceno. Boljši vibratorji so dandanes že skorajda neslišni, med tem ko tega za cenejše ne moremo trditi.

0/5 (0 Reviews)

Leave a Comment