Kdaj se odločiti za izdelavo spletne strani?

V današnjih časih, ko je konkurenca na vsakem področju že tako zelo močna je potreba po spletni strani podjetja ali zgolj za osebni portfolio enostavno prevelika, saj je številka uporabnikov, ki dnevno uporabljajo internet za brskanje ali zgolj za delo ogromna. In prav to je velikega pomena, saj si lahko s spletno stranjo podjetje pridobi veliko dodatnih strank, plus podjetje lahko predstavi svoje izdelke oziroma storitve in tako morebitni kupci ali stranke takoj dobijo »sliko« o kakovosti storitve podjetja, kajti pravijo da slika pove več kot 1000 besed.

V kolikor se odločite za izdelavo spletne strani je potrebno, preden se lotite iskanja pravega izvajalca na trgu, definirati oziroma se odločiti v grobem kakšno spletno stran si sploh želite. Potrebno se je vprašati in si zastaviti vprašanje, kaj sploh želim/-o predstaviti na spletni strani?, kakšne obliko spletne strani si želim/-o, v kakšnem stilu in v kakšnih barvah naj bo spletna stran in tako dalje.

Ker pa spletna stran in sama predstavitev dejavnosti oziroma storitve ali izdelkov podjetja ni vse, pa priporočam sam tudi, da se odločite za ti. branding podjetja. V praksi se za to največkrat uporabljajo socialna omrežja. Največ podjetij se odloča za Facebook Strani, Twitter profil podjetja ter LinkedIn (socialno omrežje za povezovanje podjetnikov), nekaj pa tudi za Google Plus.

Socialna omrežja in njihov efekt lahko zelo pomaga pri promoviranju vaše blagovne znamke oziroma podjetja. Za primer če vzamemo Facebook Stran. Veliko ljudi lajka strani določenih podjetij zgolj iz razloga, ker vsake toliko časa pripravijo kakšno nagradno igro s privlačnimi nagradami. In ker ima Facebook veliko uporabnikov (po nekaterih podatkih naj bi imel čez 845 milijonov aktivnih uporabnikov) je odlična priložnost, da si s pomočjo Facebooka in nagradnih iger začnete graditi stran in pridobivati uporabnike, ki bodo »všečkali« vašo stran in tako boste lahko ponujali svoje storitve tudi uporabnikom Facebooka in tudi uporabniki, ki bodo »všečkali« vašo stran na facebooku bodo imeli možnost direktnega komuniciranja z Vami. In prav to lahko velikokrat privede, da se uporabniki odločijo za nakup ravno pri Vas namesto pri konkurenci.

V kolikor še nimate svoje spletne strani in bi želeli izvedeti kaj več o izdelavi spletnih strani ali pa bi želeli le kaj vprašati, nas lahko kontaktirate preko kontaktnega obrazna na naši spletni strani.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja