Lelo Ina vibrator

Proizvajalca Lelo zagotovo že vsi poznate, še posebej pa tiste ženske, ki ste njihove vibratorje v preteklosti že preizkusile. Gre za vrhunske erotične pripomočke, ki spadajo med najboljše na trgu in vam zagotavljajo neskončne posteljne užitke – solo ali v dvoje.

Lelo Ina je novi vibrator, namenjen ženskam, ki vedo kaj želijo. To je elegantno izdelan vibrator z dvojnim delovanjem, ki bo dosegel globo – do najbolj občutljiv točk tvojega telesa. Skrbno oblikovan je narejen tako, da z najmanj truda dosega najboljše učinke. Ima kar 8 stopenj vibriranja, za kar poskrbita kar 2 vibracijska motorčka, strateško nameščena vsak v svojo stimulacijsko točko. Vibrator Lelo Ina ima tudi krožno funkcijo vibriranja, ki poveča intezivnost v eno točki in zmanjša moč vibriranja v drugi točki. Za razliko od klasičnih dildov in vibratorjev se nato stimulacija prenaša iz ene točke v drugo in tako ustvari občutek gibanja, vse dokler na prinese popolnega in močnega zadovoljstva svoji uporabniki.

Če ne veš katerega bi izbral/a, preberi naš vodič po vibratorjih.

Ina je sestavljen iz telesu varnega ABS materiala in silikona in dobavljiv v oranžni barvi. V dolžino vibrator meri kar 20cm, tehta pa vsega 130g. Napaja se preko Li-lon baterije, ki z dvema urama polnjenja zagotavlja kar 4 ure uporabe in 90dni v času pripravljenost. Vibrator se ponaša še z 8 funkcijami vibriranja in nizko ravnjo hrupa.

Kot se za proizvajalca Lelo spodobi, je tudi vibrator Ina oblikovan tako, da vam omogoča brezskrbno uporabo in neomejeno užitkov. Vibrator je FDA odobren in ne vsebuje ftalatov. Preko intuitivnega vmesnika vam omogoča tudi popoln zaklet, tako da ga boste lahko diskretno in brez težav prenašali s seboj, tudi v torbici. Za piko na i, pa je Lelo Ina pakiran v elegantni škatljici in ima priloženo satenasto torbico, ki vam omogoča skladiščenje na varen in higieničen način, skupaj s polnilcem.

Vibrator Lelo Ina lahko za 110€ kupite v spletni trgovini www.svetuzitka.com.

Več o vibratorju Lelo Ina si lahko preberete tudi na uradni strani.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja