Montažne hiše izpodrivajo klasično grajene hiše

Montažna hiša iz kvalitetnih materialov in redno obnovo lahko zdrži tudi več kot 50 let.

Vse več ljudi in posameznikov se odloča za nakup čudovitih montažnih hiš in montažne hiše. Klasična gradnja in klasično grajene hiše sicer še vedno predstavljajo glavnino pri novo zgrajenih hišah a kaj kmalu bomo priča osupljivemu obratu.

Montažne hiše je mogoče lažje zgaditi prav zaradi precej hitrejše gradnje in z manj finančnih sredstev. Poleg tega pa montažne hiše veljajo zagotovo za najbolj efecientne in zelo energetsko učinkovite hiše.

Slovenski tržišče je iz leta v leto bolj konkurenčno za podjetja oz. ponudnike izgradnje montažnih hiš.

Pri montažni hiši ima sam investitor prosto izbiro že pripravljenih tipskih montažnih hiš, tisti bolj zahtevni in z več denarja pa si seveda lahko privoščijo povsem individualizirano montažno hišo, ali celo luksuzno ki bo še vedno delovala v sinergiji z samim okoljem.

Materiali iz katerih so zgrajene montažne hiše so šli skozi mnoge faze testiranj, tako s tem odpade vsakršna bojazen o kvaliteti montažne hiše, ki jo velikokrat primerjajo kot  hišo iz papirja.

Montažne hiše so se že mnogokrat izkazale kot požarno bolj varne od klasično grajenih hiš, pri njih pa je potrebno vedeti, da ne gre za objekt, ki bi služil 2 ali več generacijam, kot smo v Sloveniji vajeni pri klasično grajenih hišah.

Ponudniki montažnih hiš v povprečju dajejo garancijo na samo konstrukcijo montažne hiše, ki se giblje med 30 in 35 leti, nekatere tudi do 60 let. Najbolj pomembni so seveda uporabljeni materiali pri gradnji hiše. Montažna hiša iz kvalitetnih materialov in redno obnovo lahko zdrži tudi več kot 50 let. Če pa je to dovolj za življenje pa naj presodi vsak zase.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja