Sex shop, da ali ne?

Sex shop je priljubljena vrsta trgovine, kamor zaidejo predvsem drzni in nesramežljivi ljudje, a vendar za mnoge sex shop ne predstavlja tabu teme in tam najdejo ogromno izdelkov zase, poleg tega pa jim ponuja tudi precej žgečkljivih in zabavnih daril za prijatelje ter znance. Čeprav priljubljenost sex shopov strmo narašča, obstajajo tudi ljudje, ki si želijo, da bi tovrstne trgovine ukinili ali pa kar prepovedali.

Obiskovalci sex shop seveda obiskujejo ljudje obeh spolov in vseh starosti, a kljub temu prevladujejo moški srednjih let. V sex shopu imajo običajno na prodajnih policah izjemno veliko različnih izdelkov, med najbolje prodajane izdelke v sex shopih vsekakor sodijo vibratorji, lisice, lubrikanti, masturbatorji, erotične obleke, Fleshlight in podobni proizvodi. Skoraj vsak bi lahko našel kaj za svoj (ali partnerjev) užitek. Da vse to dobite, lahko kliknete že na najbližji spletni sex shop, kjer lahko nakup opravite kar od doma. Tako lahko erotične pripomočke zase ali za svoje prijatelje naročite kar iz udobnega domačega naslonjača. Vibrator je eden izmed najpopularnejših izdelkov in izbiramo lahko med različnimi tipi. Spodaj smo opisali nekaj izvedenk vibratorjev.

Klasični vibrator
V to skupino sodi veliko število vibratorjev. Izberemo lahko med vibratorji s plastičnim ohišjem, ki omogočajo intenzivnejše vibracije, novejši vibratorji pa so prevlečeni z z medicinskim silikonom, ki daje bolj realističen občutek na otip. Design vibratorja je lahko na pogled zelo realističen, lahko pa je oblikovan bolj abstraktno.

Rabbit vibrator
Rabbit vibrator uporabljamo pri simultani masaži vaginalnih sten in klitorisa. Najdemo lahko več različnih vrst, velika večina pa ima rotirajočo glavo in štrlečega zajčka z ušesi, ki vibrirajo. Priporočam ga uporabnicam, ki so prej že imele svoj vibrator.

Vibrator za G točko
Vibrator je za laičnega opazovalca podoben tradicionalnemu vibratorju vendar pa posebna oblika vibratorja omogoča bolj intenzivno stimulacijo G točke, ene najbolj občutljuvih točk na ženskem telesu, ki se nahaja na sprednji steni vagine, približno 3-6 centimetrov od vhoda.

Klitoralni stimulator
Čeprav vibrator lahko uporabljamo tudi na koži ali prsnih bradavičkah pa je večinoma namenjen stimuliranju vašega klitorisa. Vibrator je namreč oblikovan tako, da se prilega sramni kosti in draži klitoris in zunanjost vagine. Vibrator lahko nosite kamorkoli s seboj in z njim uživate sami ali pa v odnosu s partnerjem.

Manjši vibrator
Manjši vibrator je prikladen, saj ga imamo lahko vedno s seboj v torbici. Kljub neopaznosti pa ga še vedno lahko uporabljamo za masažo kože ali bradavičk ali kot spolni pripomoček. Vibrator priporočam za kot prvi ali dodatni vibrator, saj boste z njim počasi odkrile svet spolnosti s pomočjo pripomočkov.

Torej, izbire je veliko. Zato kar veselo v akcijo in veliko užitka 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja