Skupinski nakupi so revolucija

Skupinskih nakupov je zadnje čase ogromno. In zgleda, da so jih ljudje, tako po svetu kot po Sloveniji, zelo dobro sprejeli. Vedno več ljudi obiskuje te portale, jih redno spremlja ter nakupuje pri njih. Veliko krat slišimo, da je nekdo kupil nekaj dobrega na tem portalu, in ti predlaga, da kupiš to tudi ti. Seveda so takšni portali tudi koristni, daj tako ljudje nakupujemo s znižano.

popusti

Recimo nekaj najbolj znanih portalov s skupinskimi nakupi so Kuponko.si, DigDeal.si, Kuponlandia.si, Kolektiva.si, Privoscite.si ter še veliko je ostalih.

Ti portali so koristni tako za kupce kot za poslovne uporabnike, samo da je za le te malo manj. Najprej morajo ponuditi izdelek ceneje, nato pa plačajo še provizijo na vse že tako zelo znižano prodane storitve ali izdelke. Če pa se lotimo tega na pravi način, pa nam to lahko zelo koristi.

Tudi veliko je portalov oz agregatov, ki jemljejo podatke oz ponudbe iz teh strani, ter jih objavijo na enem mestu, tako ti olajšajo spremljanje ponudb. Lahko se prijavimo tudi na e-novice.

Skupinski nakupi pa so povzročili tudi drugačne portale, ki ne ponujajo skupinsko nakupovanje, ampak so na njih zbrani vsi popusti, kot tukaj. Na PoiščiAkcijo.si so zbrani vse akcije, popusti iz različnih spletnih trgovin, da lahko uporabniki nakupujemo ceneje. Zadeva je tako koristna tako za uporabnike, kot za trgovce, saj je za obojne brezplačna.

Skratka če tako pogledamo so skupinski nakupi res naredili revolucijo na spletu oz na področju nakupovanja, saj vsi, preden kaj kupimo pogledamo na te strani ali pa celo počakamo, če bo kakšna akcija. In tudi vsak že dandanes pričakuje nek popust, saj si mislijo, da če lahko na kuponkotu ponudijo za 50% ceneje, zakaj mi ne bi mogli tudi vi?
Nekateri so danes, ko jim ponudiš 10% popust, že malo ogorčeni nad nizkim popustom, med tem ko še nekaj časa nazaj, so bili zadovoljni tudi z 5%, samo da je nek prihranek bil.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja