Pohodni čevlji Salomon pri nas

Pohodni čevlji Salomon spadajo med pohodniško opremo s tradicijo. V slovenskem prostoru so prisotni že vrsto let in priljubljenost med kupci kaže, da gre za kakovostne izdelke, ki več kot dobro služijo. Slovenci smo izraziti hribolazci, uvrščamo se v sam svetovni vrh pogostosti obiskovanja hribovij. Za to se lahko zahvalimo naravi, ki nas je obdarila s toliko gorami in hribovji, ki nam jih zavidajo tujci po svetu. Prav zaradi tega lahko rečemo, da so pohodni čevlji Salomon, če jih imajo Slovenci, kot zahtevni hribolazci, tako radi, kakovostni in primerni za vsakogar, ki bi se rad športno udejstvoval na tem področju.

Tako kot vsi pohodni čevlji se tudi pohodni čevlji Salomon kupujejo individualno, to pomeni, da jih mora tisti, ki jih bo imel obute, dodobra preizkusiti. Najbolje je, da kupec obišče trgovino in s seboj vzame dva para nogavic iz različnega materiala. Preden se pohodni čevlji Salomon namestijo na nogo, naj si kupec obuje obe nogavici in šele nato naj se pohodni čevlji Salomon obujejo nanje. Pri daljših turah se vedno svetuje to, da se nosijo dvojne nogavice, saj to močno pomaga pri tem, da na stopalu ne nastanejo žulji, ki lahko močno ovirajo potek hoje.

Vprašanje pa je, kdaj je pravi čas v dnevu, ko se merijo pohodni čevlji Salomon? To ni zanemarljivo vprašanje, kajti oblika stopala se tekom dneva močno spreminja. Pozno popoldan so stopala že precej utrujena in nekoliko otečena. Njihova oblika je podobna kot po nekajurni naporni hoji, zato je to pravi čas, v katerem se najbolje merijo pohodni čevlji Salomon in druge znamke. Takrat so pogoji podobni, kot če bi nekaj časa hodili po naporni gorski poti in lahko precej natančno ugotovimo, ali bi nas pohodni čevlji Salomon tiščali ali ne. Če boste upoštevali te osnove nasvete, zagotovo pri nakupu ne boste zgrešili in boste našli najboljši možni model za vas.
Spletna trgovina tomassport2.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja