Ideje za sodobno notranjo opremo spalnice, 1. del

Ko si predstavljamo notranjo opremo sodobne spalnice, najprej pomislimo na svetlo leseno pohištvo, belo posteljnino in monokromatske barve. Vendar sodobno še ne pomeni, da moramo žrtvovati karizmo ali osebnost. Pred vami je prvih pet odličnih idej notranjega opremljanja, ki bodo vašo spalnico spremenile v tako očarljiv prostor, kot ste vi.

1. Nevtralno
Če želite sodoben videz za svojo spalnico, je nevtralna barvna paleta nujna. Ni treba izbrati svetlejših odtenkov, vendar če želite eleganten in preprost videz, se izognite živahnim barvam.

2. Stene
Če se odločite za tapeto ali hladno zidno barvo, pri čemer se bo ena stena razlikovala od ostalih treh, bo vaš prostor pridobil ostrino. Dodajte nekaj drugačnega, da bo stena resnično izstopala.

3. NE načičkanim stvarem
Če želite sodobno notranjo opremo, so blazine z naborki prepovedane. Nevtralne stvari v spalnici glede na spol so najboljša izbira za mehek sodobni videz. Izogibajte se pinki barvi ali dekliškim pastelnim barvam in raje izberite bogat enobarvni tekstil.

4. Dodatki
Da bi se izognili dolgočasju v spalnici, uporabite dodatno notranjo opremo, ki jo bo polepšala in dodala poudarek enobarvnemu oblikovanju. Dodajte nekaj svetlih barv, zanimivo umetniško delo, pregrinjalo z elegantnim vzorcem v zadržanih barvah ali nekaj škatel za nakit in drobne predmete.

5. Učinkovito izkoristite prostor
Če želite elegantno in sodobno spalnico, potem je navlaka zadnja stvar, ki jo potrebujete v notranji opremi. Poiščite nekaj fantastičnih spalnic, ki ponujajo domiselne rešitve notranje opreme za shranjevanje oblačil, čevljev in drugih predmetov, tako da bo vaš prostor videti prostoren in urejen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja