Ideje za sodobno notranjo opremo spalnice, 2. del

Pred vami je naslednjih pet odličnih idej notranjega opremljanja, ki bodo vašo spalnico spremenile v tako očarljiv prostor, kot ste vi.

6. Les
Svetel les, npr. bor ali javor, je veliko bolj učinkovit pri ustvarjanju sodobnega videza notranje opreme kot bolj tradicionalne vrste lesa. Masiven les je trpežnejši in ustvari dražji videz kot furnir.

7. Moderna postelja
Poskrbite, da bo vaša postelja ustrezala prostoru in ostali notranji opremi.

8. Vzglavje
Če ste se odločili, da boste obdržali svojo staro posteljo, lahko z novim vzglavjem ustvarite zanimiv element v sobi. Posteljno vzglavje je lahko iz lepe lesene obloge ali tkanine, lahko pa vključimo celo knjižno polico. Z vzglavjem lahko sobi dodate tudi nekaj sodobnosti brez večjih sprememb.

9. Črno-belo
Enobarvni odtenki črne, bele in sive v trenutku preoblikujejo notranji dizajn sobe v sodobne sanje. Bela posteljnina doda svež, čist dotik, ki ustvari popolno kombinacijo notranje opreme med klasičnim in modernim.

10. Kar najmanj pohištva
Osredotočite se na enega ali dva kosa notranje opreme. Vaše vodilo pri notranjem opremljanju naj bo preprostost. Vse, kar bo preživahno, preveč načičkano, preveč ekstremno, bo uničilo sodoben videz notranje opreme.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja