Udobje in luksuz v vaši spalnici

Ideje za ureditev vaše spalnice in stanovanja!

Ko omenimo besedo spalnica takoj pomislimo na sprostitev in počitek od vsakodnevnih nalog ter bremen, katere človek nabira skozi svoje delo. Ta del intimnega prostora pa naj si bo to v montažni hiši, ali stanovanju na podeželju, je zagotovo za vsakogar najbolj priljubljen. Če je spalnica del stanovanja, ki izžareva razkošje in udobje pa je veselje zagotovo dvakratno.

Soba ali spalnica s pogledom na morje – (te fotografije lahko vidite tukaj), ali na streho velikega mesta, je vsekakor veliko razkošje hkrati pa s takšno lokacijo, v kombinaciji s pohištvom tvorimo in oblikujemo razkošno in bolj kakovostno stanovanje, katero zagotavlja večje udobje.

Pohištvo, kot je zakonska postelja s stilnimi omarami, ter moderno zasnovanimi talnimi oblogami, kot celota izžareva pravo razkošje. Za izdelavo vrhunskih in kvalitetno izdelanih spalnic se od materiala uporablja visoko kakovostni les, kovina, steklo ali celo kovano železo. Lestenci, preproge in luči naj bodo zasnovani na mejah preprostosti, vendar s dovolj pridiha po razkošju.

Če je vaša spalnica dovolj velika, si lahko v njej omislite majhno mizico z dvema stoloma, kar bo čudoviti prostor za jutranjo kavo ali celo zajtrk.

Za prijetno ter sproščujoče vzdušje, je vsekakor odgovorna razsvetljava spalnice, ki mora biti umirjena, ustvarjati pa mora prijeten in lep občutek. Ko vstopimo v spalnico in zagledamo eleganco ter razkošje, je to zagotovo vstop v pravo pravljico.

Več najrazličnejših kombinacij spalnic si lahko ogledate tukaj…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja