Katere so najbolj poceni kartuše

Med najbolj poceni kartuše spadajo predvsem tiste, ki so bile ponovno obnovljene. V osnovi so te poceni kartuše v primerjavi z novimi praktično enakih lastnosti, edina razlika, ki se med njimi pojavlja, je, da je lahko uporabljeno drugo črnilo.

Obstajajo sicer deljena mnenj glede tega, ali so obnovljene poceni kartuše na enakem kakovostnem nivoju kot nove originalne kartuše. Vsak proizvajalec tiskalnika proizvaja tudi kartuše in če kupite kartušo te blagovne znamke, potem ste nabavili originalno kartušo, te pa ne spadajo med ravno poceni kartuše.

Mnogi so prepričani, da je prav nekoliko višja cena originalnih verzij pokazatelj tega, da gre za bolj kakovostne izdelke. Vendar če si boste pobliže ogledali izpise obnovljene poceni kartuše in nove originalne kartuše, potem boste le stežka opazili razliko.

Zagotovo pa je zelo pomembno to, kdo je izpeljal postopek obnavljanja. Običajno ta postopek izvedejo prodajalci, ki prodajajo obnovljene poceni kartuše in glede na to, da se s tem opravilom preživljajo, ta postopek znajo izpeljati na optimalen način.

Za občasno domačo rabo so obnovljene poceni kartuše odlična izbira. So veliko bolj cenovno dostopne od originalnih in prav tako zagotavljajo visoko kakovost izpisa. Z nakupom takšne poceni kartuše lahko privarčujete tudi več kot 40% na vsak izpisan list papirja, pri tem pa sploh ne boste opazili razlike v kakovosti.

Poleg tega si obnovljene poceni kartuše lahko izdelate tudi sami. Svojo prazno odstranite iz tiskalnika in nabavite set za polnjenje. Običajno je set sestavljen iz črnil in brizgalke. Postopek polnjenja je sicer preprost, vendar pa morate najprej osvojiti primerno tehniko.

Zelo pomembno pa je to, da pred nakupom seta preverite, ali se model vaše kartuše sploh lahko polni. Nekateri proizvajalci ta proces preprečijo ali otežijo tako, da zakomplicirajo način odpiranja. V tem primeru pa si še vedno lahko nabavite obnovljene poceni kartuše, teh na trgu še zdaleč ne primanjkuje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja