Lesene stopnice in ograje Cestnk

S čim se ukvarja podjetje Cestnk? Cestnk je mizarstvo, družinsko podjetje, ki se že več kot deset let ukavrja z izdelavo in montažo stopnic ter pohištva po vaših merah in željah oziroma potrebah. Vodilo mizarstva Cestnk je izdelati kvalitetne, oblikovno dovršene in hkrati funkcionalne stopnice in pa tudi pohištvo po meri v prav vseh dimenzijah in izvedbah. Primarna dejavnost tega družinskega podjetja je sicer izdelava lesenih stopnic in pa stopniščnih ograj, ne glede na to, ali so te ravne, zavite, klasične ali pa moderne. Večletne izkušnje in znanje omogoča, da strokovna ekipa svojim strankam svetuje, izriše stopnice oziroma ograje ter pomaga do lažje odločitve. Pri vsem tem pa mizarstvo Cestnk upošteva vaše želje.

Lesene stopnice omenjeno mizarstvo izdeluje izključno po naročilu, tako za individualne stranke, kot tudi za podjetja. Ne glede na to, ali si želite enostavne ravne ali zahtevne spiralne stopnice, bo omenjeno podjetje poskrbelo za kvaliteten izdelek. Izdelava lesenih stopnic se sicer začne s točnimi izmerami na objektu, nato pa sledi izdelava v delavnici. Zadnja faza izdelave kvalitetnih lesenih stopnic je natančna montaža, kjer pridejo do izraza dolgoletne prakse strokovnjakov. Kar se tiče cene lesenih stopnic, morate kontaktirati podjetje, saj so cene popolnoma odvisne od zahtevnosti in obsega projekta.

Poleg lesenih stopnic pa seveda potrebujete tudi ograjo. Cestnk poskrbi za ograje vseh vrst, pri izdelavi pa uporablja različne materiale. Cestnk vam nudi ograje z inovativnimi detajli, natančno izdelavo, iz kvalitetnih materialov, velik pomen pa ima tudi trdnost ograje. Več o ograjah pa na povezavi: http://www.stopnicecestnk.si/lesene-ograje/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja