Zakaj je Durex vodilna znamka kondomov?

Mnogi se sprašujejo zakaj so kondomi Durex tako posebni in zakaj je ravno Durex vodilna znamka kondomov. Temu je najbrž tako zaradi izjemne prodaje po vsem svetu, ki pa botruje predvsem dejstvu, da je Durex na trgu prisoten že več kot 75 let. Z različnimi teksturami kondomov Durex lahko poskrbite, da bo vaša partnerica zagotovo doživela maksimalen užitek, v seksu pa boste posledično še bolj uživali tudi vi sami.

Poleg tega se Durex o kakovosti kondomov redno prepričuje s pomočjo raznih testov, ki zagotavljajo, da so Durexovi kondomi res zelo kvalitetni. Durex vse kondome, ki jih pošlje na trg prej napolni z vodo in se tako prepriča, da v njih ni morebitnih luknjic, ki bi potem privedle do neželenih posledic.


Durex je znan po kakovostnih izdelkih, ki jih pošilja na trg, pod do tega pa je sicer zelo težka. Vsak kondom, ki ga Durex pošlje iz svoje tovarne, je preizkušen, saj si pri Durexu spodrsljajev preprosto ne morejo privoščiti. Mednarodni standard tako zahteva, da mora kondom zadržati 18 litrov zraka in pri tem ne sme počiti in Durexovi kondomi ta standard še presegajo, saj njihovi kondomi bojda lahko zadržijo kar 40 litrov zraka.

Poleg tega je vsak Durexov kondom tudi dermatološko testiran, kar še pripomore h kakovosti kondomov Durex in morebiti lahko zaradi tega tudi razumete, zakaj so tovrstni kondomi tako zelo hvaljeni in prodajani. Durex je edinstven, tako pri kakovosti, imenu, proizvodih in tudi oglaševalskih kampanjah.

Za užitek pred in po uporabi Durexa pa priporočamo kvalitetno in elegantno spodnje perilo. Ja, včasih ga je res težko najti in kupiti, zato pa preberi vodič po spodnjem perilu, ki ga najdeš tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.