Mobilne hišice za popoln dopust

Ali ste vedeli, da vam mobilne hišice omogočajo, da imate celotno udobje apartmaja v kampu? Mobilne hišice so sodobna alternativa šotorom, prikolicam in avtodomom, ki jih ponujajo kampi ob morju. Poglejmo si v nadaljevanju, kako so mobilne hišice opremljene.

Običajno imajo mobilne hišice vsaj eno ločeno spalnico, na željo gosta pa lahko najamejo tudi takšno, ki ima dve spalnici. Več kot ločeni spalnici pa so neobičajni za tovrstno nastanitev. V spalnici boste dobili omaro, kjer boste lahko pospravili svojo poletno garnituro. Naslednji prostor, s katerim so opremljene mobilne hišice, je dnevna soba. Najmanjše mobilne hišice imajo skupen prostor za jedilnico, dnevno sobo in kuhinjo, tiste večje pa imajo dnevno sobo lahko tudi ločeno od drugih prostorov.

Mobilne hišice imajo opremljene kuhinje. Odtok in lasten pritok vode omogočajo nemoteno delovanje tako kuhinje kot lastnih sanitarij. Tako si lahko gosti po eni strani sami pripravljajo svojo hrano, prav tako pa lahko imajo vso potrebno intimo, saj lahko koristijo svoj lastni tuš in sanitarije. Iz tega vidika pa je dodatna prednost, saj lahko poleg svojih koristijo tudi skupne sanitarije. To pride prav zlasti takrat, ko so mobilne hišice najeli gostje v večjem številu, tako pa se lahko izognejo medsebojnemu čakanju pri koriščenju lastnega tuša in sanitarij.

Poletne počitnice na morju z nastanitvijo v mobilni hišici je posebno doživetje, ki združuje udobje in neposreden stik z naravo v kampu. Vse mobilne hišice imajo opremljene in urejen terase, na katerih se lahko družite ali počivate. Najamete pa lahko tudi takšne mobilne hišice, ki so opremljene s klimatsko napravo in satelitsko televizijo. V sodobnih kampih pa je običajen tudi brezplačni WiFi. Vsak želi preživeti svoj dopust tako, da se bo najbolje odpočil in na njem najbolj užival. Prav mobilne hišice vam omogočajo, da lahko iz svojega dopusta naredite največ, kar se narediti da. Ugodna cena in popolna udobnost – to je vse kar potrebujete.

http://www.campingrovinjvrsar.com/sl/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja