Ponudba 8848 Altitude oblačil za moške ženske in otroke

8848 Altitude ponudba oblačil se deli na športna, modna in tista namenjena preživljanju prostega časa na plaži. Vse linije oblačil pa združuje izrazito prefinjen dizajn in kakovostni materiali.

Med zelo priljubljena športna oblačila 8848 Altitude spadajo tista, ki so izdelana iz soft shell materiala. Gre za relativno nov material, ki se je v zadnjem desetletju dobro prijel med različnimi športniki. Še najbolj pa je priljubljen med pohodniki in tekači. Odlikuje ga predvsem lahkost in fleksibilnost, ki je združena z visoko funkcionalnostjo. Ta se kaže predvsem v optimalnem delovanju sistema za odvajanje vlage iz notranjosti v zunanjost. Vsak športnik pozna neprijeten občutek, ki nastane, ko se po naporu ustavi in se pričnejo telo in oblačila ohlajati.

Vlažna oblačila se tako shladijo, da je stik s kožo neprijeten in tudi precej nezdrav, saj lahko hlad privede tudi do prehlada. 8848 Altitude soft shell športa oblačila pa preprečujejo takšne situacije tako, da dopustijo, da koža diha. To pomeni, da preprečijo med 80 in 90 odstotkov zunanje vlage, notranjo vlago pa skorja v celoti izločijo v okolico.

Poleg športnih oblačil imate na razpolago tudi bogato kolekcijo 8848 Altitude oblačil za vsakodnevno rabo in prosti čas. Kolekcije so namenjene tako moškim kot ženskam. Dizajn je sproščen in mladosten. V 8848 Altitude oblekah se boste počutili udobno in svobodno. Izbirali boste lahko med različnimi materiali od vrhunskega naravnega bombaža, jeans, mešanih tkanin pa vse do različnih vrst sintetike.

Oblačila 8848 Altitude postajajo tudi v Slovenije čedalje bolj priljubljena. Za ženske so pričeli izdelovati tudi 8848 Altitude krila, ponudba pa je bogata tudi za otroke. Opazili boste, da so 8848 Altitude oblačila barvno zelo uravnotežena. Barve niso kričeče ali pretirano izrazite, ampak nekoliko bolj umirjene. Lahko bi rekli, da so 8848 Altitude oblačila bolj primerna za ljudi, ki niso preveč ekscentrični, vendar pa imajo visok standard za elegantnost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.