Apartmaji Riva tudi za najbolj zahtevne goste

Apartmaji Riva se nahajajo v Vrsarju sredi neokrnjene mediteranske narave in pod soncem, ki se le redkokdaj skrije za oblaki. Istrsko vzdušje je takšno, da ga ni mogoče pričarati nikjer drugje. Čeprav ste izmučeni od celoletnega dela in zato tudi nekoliko živčni, vas bo Istra v trenutku pomirila. Pomembno je le, da izberete pravo lokacijo, kakršno ponujajo Apartmaji Riva, in se povsem prepustite mediteranskemu vzdušju, ki ne pozna skrbi.

Potrebno je poudariti, da so Apartmaji Riva namenjeni za 3, 4, 5 ali 6 oseb. To so sodobne počitniške nastanitve v Istri, ki zagotavljajo vrhunsko izkušnjo tudi za tiste, ki imajo visoke zahteva in še višja pričakovanja. Apartmaji Riva so opremljeni s kuhinjo, v kateri imate na voljo aparat za kuhanje kave, na voljo sta štedilnik in hladilnik ter mikrovalovna pečica. Kadar so dnevi pretopli, da bi se v apartmaju lahko odpočili, si boste lahko prižgali klimatsko napravo, po kosilu pa si boste lahko počitek privoščili ob gledanju satelitske televizije. Tudi za tiste, ki ne morejo biti brez interneta je poskrbljeno. Apartmaji Riva so opremljeni z brezžičnim internetom, ki ne zahteva nobenega doplačila. Ob doplačilu pa lahko poleg vas v apartmajih bivajo tudi hišni ljubljenčki.

V turističnem kompleksu, kjer se nahajajo Apartmaji Riva, boste lahko obiskali vrhunske restavracije in bare. Na sami plaži se nahaja pub, kjer boste lahko poskusili domača in tuja piva. V prijetnem ambientu in s čudovitim razgledom na marino boste preživeli sproščujoče trenutke v družbi svojih družinskih članov in prijateljev. Tudi za kulinarične užitke je poskrbljeno. Apartmaji Riva se nahajajo tik ob restavraciji Pineta, ki streže odlične specialitete, pri tem pa je potrebno izpostaviti, da so na voljo tudi prilagojeni obroki za vegetarijance, diabetike in za športnike. Morski užitki na vrhunski plaži in bazenih pa so nekaj samoumevnega, Apartmaji Riva imajo plažo, ki se ponaša z mednarodno modro zastavo.

http://www.maistra.si/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja