Kamp Polari od športa do zabave

Kamp Polari leži le korak južno od Rovinja. Ena izmed njegovih odlik je prekrasna plaža, ki je dolga kar dva kilometra. Tega se bodo razveselili predvsem tisti, ki imajo radi zasebnost na plaži, saj bodo brez težav dobili prostor, kjer bodo imeli mir, ki ga želijo. Kamp Polari je pridobil mednarodno modro zastavo, ki je znak čistega morja in urejene obale. Plaža ob morju je zelo raznolika. Del je tlakovan s kamnom. Takšen teren je odličen za postavitev stolov in ležalnikov, saj je podlaga ravna in čvrsta. Na voljo pa boste imeli tudi del plaže, ki je posut s prodom, del plaže pa je tudi skalnat in kamnit. Poseben del plaže, ki jo ponuja kamp Polari, je namenjen otrokom. Ne smemo pa pozabiti tudi na ločen del plaže, ki je namenjen vsem, ki preživljajo dopust v družbi svojih psov.

Poleg urejene plaže in čistega morja pa kamp Polari ponuja tudi zunanji bazen. Bazen s sladko vodo je velik kar 140 kvadratnih metrov. Ob njem je možen tudi najem senčnikov in ležalnikov. Na razpolago pa je tudi manjši otroški bazen, visok je 0,45 metra.

Za vse ljubitelje preživljanja aktivnih počitnic kamp Polari ponuja obilico priložnosti za šport in zabavo. Za ljubitelje vodnih aktivnosti je na voljo šola potapljanja in jadranja na deski. Urejene so tudi sprehajalne steze in steze, ki so primerne za kolesarjenje. Poleg tega pa kamp Polari ponuja tudi igrišča za odbojko na mivki, nogometno igrišče in igrišča za tenis. Kolesa je možno tudi najeti, tako da vam jih ni potrebno pripeljati s seboj. Za zabavo pa kamp Polari poskrbi s pestro ponudbo družabnih iger. Lahko se preizkusite v družbi prijateljev v biljardu, pikadu in namiznem nogometu. Ne smemo pa pozabiti tudi na to, da so tukaj lepo urejena otroška igrišča, na katerih se lahko otroci varno igrajo med tem, ko starši počivajo.

http://www.campingrovinjvrsar.com/sl/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja