Apartmaji Riva v zeleni oazi

V neposredni bližini idiličnega istrskega naselja Vrsarja se nahajajo Apartmaji Riva.
Apartmaji Riva v okviru svoje ponudbe nudijo 34 apartmajev. Ponudba apartmajev je z željo, da bi zadovoljili vsakega gosta razdeljeni na tipske možnosti in kapacitete. Apartma A3 nudijo čudovit razgled na promenado in morje, ter so idealni za goste, ki uživajo v sproščenem življenjskem slogu. Apartmaji A4 so prostorni in udobni, opremljeni v kraljevsko modri in zlati barvi, nudijo obilico naravne svetlobe. Namenjeni so največ 4 osebam. Kdor hoče prostornejše apartmaje lahko izbira v treh možnostih. Največ 5 osebam sta namenjena apartmaja A4+1 in A5, največ šestim osebam pa apartma A6.
Apartmaji Riva nudijo tudi veliko gurmanskih užitkov. Restavracija Pineta nudi bogat samopostrežni zajtrk iz hladnih in topih jedi, večerje pripravljajo v Hotelu Pineta ali v restavraciji Belvedere. Žejnim gostom na plaži je namenjen Belvedere Pub, odžejat se je mogoče tudi na terasi Belvedere Puba ali na terasi Piano bara
Odlična prenočišča, ki jih nudijo Apartmaji Riva imajo tudi veliko sproščujočih trenutkov na plažah in v bazenih. Plaže imajo skalna ali prodnata tla, krasi jih naravna senca, ocenjeni so z modro zastavo. Mogoča je izposoja ležalnikov.
Apartmaji Riva nudijo tudi brezskrbno uživanje v bazenih in sicer v zunanjem in otroškem bazenu ter notranjem in otroškem notranjem bazenu.
Rekreativcem apartmaji Riva nudijo pestro izbiro možnosti aktivnega preživljanja dopustniških dni. Gostje si lahko izposodijo kolesa, palice za nordijsko hojo, ter celo vrsto plovil kot so pedalini, kanuji, sandolini, kajaki. Otrokom je namenjeno otroško igrišče na prostem, zahtevnejšim pa fitnes center. V športnem centru Porto Sole se lahko razgibamo z naborom športnih aktivnosti kot so nogomet, košarka, odbojka, odbojka na mivki, mini golf, tenis, namizni tenis in balinišče. Večnamenska dvorana poleg notranjega bazena Hotel Pineta je namenjena ljubiteljem namiznega tenisa, biljarda, pikada in aerobike.
Apartmaji Riva so brez dvoma vrhunska ponudba za najzahtevnejše.

http://www.maistra.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja