Etui za HTC Desire X in HTC One

HTC je Tajvansko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Podjetje je eden izmed vodilnih proizvajalcev mobilnikov na tem področju

Čeprav je podjetje HTC bilo ustanovljeno šele leta 1997, kar je v primerjavi s konkurenco na tem področju zelo pozno, so si dokaj hitro ustvarili dobro ime in začeli izdelovati kvalitetne pametne telefone. Začeli so oblikovati nekatere od prvih telefonov na dotik na svetu. Zelo popularna sta predvsem modela HTC Desire X in pa HTC One, zahvaljujoč svoji kvaliteti sta omenjena pametna telefona prodajni uspešnici.

Brez telefona si dandanes življenja že ne moremo več predstavljati, predvsem pametni telefoni nam omogočajo, da smo vedno v stiku s komerkoli in tako pomanjšajo celoten svet na doseg dlani. Takšni telefoni so zaradi svojih funkcij običajno tudi malo večji, to ni nikakršen problem le, da s tem postanejo dovzetni za poškodbe. Dovolj je en majhen padec, pri katerem se lahko ekran razleti ali pa nam poči ohišje.

Za telefone so skoraj obvezna oprema postali etuiji in ovitki. Etuije in ovitke lahko dobimo v veliko različnih kombinacijah in oblikah. Izbirate lahko med silikonskimi, plastičnimi ali celi kovinskimi ohišji, vsi imajo svoje prednosti in slabosti. Etui za HTC Desire X in HTC One etui lahko dobite pri spletnem prodajalcu Gizzmo. Ta spletna trgovina je ena izmed večjih v Sloveniji, zagotavlja pa vam kvalitetne izdelke in ugodne cene. Če si želite kupiti kvaliteten ovitek, etui ali pa katerokoli drugo dodatno opremo za vaš telefon, vam svetujem, da si ogledate njihovo ponudbo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja