Lasersko odstranjevanje dlak oziroma depilacija

Laserska depilacija ima v primerjavi s klasično depilacijo veliko prednosti, poleg tega pa so tudi izkušnje po laserskem odstranjevanju dlak neverjetne. Glavna prednost laserske depilacije je zagotovo trajna rešitev odstranjevanja dlak, saj vsaj 90% dlačic preneha trajno rasti že po tri do pet tretmajih z aleksandritnim laserjem. To pomeni, da vam ne bo potrebno več zapravljati denarja za britvice, peno za britje, depilacijske trakove, kreme proti vraščanju dlačic in vseh drugih pripomočkov za odstranjevanje dlak na različnih delih telesa.

Lasersko odstranjevanje dlak poskrbi tudi za to, da ne boste imeli več vraščenih dlak, saj laser izbriše dlačno korenino in dlaka zato ne more več izraščati. Poleg tega ne boste imeli več težav z vnetji po britju oziroma depilaciji, niti izgleda »kurje kože«, ki nastane po uporabi epilatorja. Zelo pomembno pa je tudi to, da je postopek pri laserskem odstranjevanju dlak popolnoma neboleč.

Laserska depilacija je torej uspešna in učinkovita metoda, ki poskrbi za trajno odstranjevanje dlak. Seveda pa je pomembna tudi vrsta laserja, ki se ga pri postopku uporabi. Dermacenter vam nudi tri laserske sisteme za odstranjevanje dlak, izmed vseh treh pa vam najbolj priporoča aleksandritni laser. Črne in rjave dlačice se odstranijo najboljše in tudi najhitreje, za svetlejše dlačice je potrebno opraviti nekoliko več tretmajev. Učinkovitost laserskega odstranjevanja dlak pa je enaka tako pri moških kot pri ženskah.

Če ste se naveličali stalnega britja in voskanja ter bolečine in druge posledice, ki vam jih prinesejo različni postopki odstranjevanja dlak, je laserska depilacije odlična rešitev za vas. Tretmaje laserske depilacije boste opravili v razmiku štirih do šest tednov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja