Kombinacije v naših garderobah

Vsak dan ko se zjutraj zbudimo in ko napoči čas, da se oblečemo, preprosto ne vemo, kaj in kako bi kombinirali v celoto. Razmišljamo kaj bi oblekli za v šolo, službo ali pa morda na zabavo ali kakšno posebno priložnost. Pri izbiri oblek je potrebno upoštevati vreme, počutje in barve. Za v službo ženska trenirka ni ravno najbolj primerna, tako kot poslovna obleka ni najbolj udobna za krajšanje časa doma.

Pri izbiri oblačila je pomemben namen oblačila, za kam in zakaj ga bomo nosili. Lahko gremo v službo, šolo, zabavo, slavnostno prireditev, piknik, mogoče se dobimo s prijatelji itd., pomisliti pa je potrebno tudi na vreme in ali bomo večino časa notri ali zunaj.

Eden izmed načinov je da preizkušamo različne kombinacije, najprej izberemo bolj osnovne kose oblačil, kot so hlače, krila… in srajce, majice, bluze… Ko naredimo to gremo na naslednji korak dodamo jakne in jopice. Kasneje dodamo še različne modne dodatke kot so uhani, verižice, zapestnice, rute, šale, kape… Za konec dodamo še lepo žensko torbico, med sabo te kose primerjamo in izberemo najboljšo kombinacijo. Ženska torbica lahko vsekakor precej spremeni videz ne glede na ostale kose opreme.

Pri izbiri prave obleke za dano priložnost, si lahko pomagamo tudi z internetom in telefonskimi aplikacijami. Dandanes na internetu obstaja veliko slik in dobrih sezonskih, barvnih in modnih kombinacij, za vsako priložnost, potem pa so tu še aplikacija na mobilnih telefonih, ki nam predlagajo barvne kombinacije, stile ter kose oblačil ki spadajo skupaj.

Ne glede na to ali boste nosili žensko trenerko, krilo, bluzo ali pa mogoče jakno, je stil obleke, ki ga izberemo odvisen od priložnosti, vremena, našega počutja in preferenc.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja