Nasveti za najem vozila za poroko – 2018

Nasveti za najem vozila za poroko – 2018

Na katera vprašanja morate odgovoriti pred najemom avtomobila za poroko:

Starodobnik ali limuzina za poroko?

Tukaj je seveda vprašanje osebne preference, nekateri imajo raje avto starodobnika, ki lahko izgleda bolj športno ali bolj elegenten, drugi pa enostavno želijo le veliko limuzino. Odločitev je vaša, limuzine za poroko so lahko majhne, srednje ali zelo velike, v katere lahko sede skoraj celotna poroka.

Kje najeti?

Obstajajo ponudniki, ki ponujajo najem avtomobila specifično za poroko, enake avtomobile pa ponujajo tudi klasični ponudniki rent-a-car kot sta avantcar ali europcar. Razlike os večini v vrsti avtomobilov, ki so na voljo za najem za poroko, saj imajo tisti, ki so specializirani za poroke bolj specifične avtomobile.

avto za poroko

Kako dolg najem?

Večinoma boste najeli avtomobil kar za ves vikend, saj se po poroki ne želite ukvarjati s tem, da boste še vračali avto, to lahko naredite v ponedeljek po poroki. Enako je tudi z dvigom avtomobila. Zagotovite si, da ga imate že v petek, tako boste brez skrbi pričakali poroko, ne pa da se na dan poroke ukvarjate še s tem, da je bilo nekaj narobe z rent-a-car-jem.

Starodobniki za poroko:

  • Chevrolet Apache
  • Chevrolet Montecarlo
  • Dodge Charger
  • Dodge Cornet
  • Jaguar
  • Ford Mustang 1966

Prestižni avtomobili za poroko:

  • Mercedes S350 AMG
  • BMW 730D
  • Maserati Ghibli
  • Ferrari F430

Najem motorja ali plovila za poroko

Nekateri pa so bolj privrženci dvokoles in bodo za poroko najeli Harley Davidson ali drug, hud motor. Tudi to je super opcija, seveda pa je potrebno razmisliti, kako se bo nevesta v poročni obleki peljala z motorjem.

Tisti, ki ste bolj zagreti za poroko ob morju pa seveda lahko najamete tudi luksuzno plovilo za poroko in se pripeljete enako luksuzno po morju.

Tudi jaz sem imel to srečo in sem spoznal tisto svojo sorodno dušo, ki mi še danes pomeni vse na tem planetu in seveda sva tudi midva doživela tisti čarobni dan, ko sva dahnila ta večni da. Najina poroka je bila čudovita, a seveda preden je ta dan prišel je bilo potrebno postoriti ogromno stvari in vsekakor je bila velika odločitev tudi avto. K veliki sreči mi je prijatelj svetoval, da se najem vozila za poroko resnično splača in da to ne bo ogromen strošek, prav tako pa bom dobil svoje sanjsko ter luksuzno vozilo.

Seveda sem poslušal prijatelja in tako našel najboljšega ponudnika na slovenskem trgu za najem vozila za poroko in seveda sem bil kot vsak moški nad tem avtomobilom več kot navdušen in mi je to le še dodatno polepšalo poročni dan. Najem vozila vam zagotovo omogoča vrhunski prevoz in vsekakor kakršnokoli vozilo boste potrebovali, boste to dobili po ugodni ceni. Poročni dan se zgodi načeloma samo enkrat v življenju, tako da si lahko privoščite stvari malo dražje, jaz sem si jih zagotovo, saj ko sem se odločal za najem vozila sem izbral limuzino, ki je povzročila strošek okoli 100 EUR, ampak zagotovo še danes rad pogledam poročne slike in občudujem ta vrhunski avto.

Nikoli mi ne bo žal, da sem se odločil za najem vozila, saj sem bil tako brez skrbi in resnično zadovoljen prav tako še danes z veseljem vsakemu priporočim to storitev, saj se resnično splača.

0/5 (0 Reviews)
Nasveti za najem vozila za poroko - 2018
Average rating:  
 3 reviews
by Marjan on Nasveti za najem vozila za poroko - 2018
Hvala za ta članek!

by Miha on Nasveti za najem vozila za poroko - 2018
Tole moram pokazati bodoči ženi!

by Irena on Nasveti za najem vozila za poroko - 2018
Super nasveti, sem se kar odločila!

Leave a Comment