avto za poroko

Nasveti za najem vozila za poroko – 2018

Na katera vprašanja morate odgovoriti pred najemom avtomobila za poroko:

Starodobnik ali limuzina za poroko?

Tukaj je seveda vprašanje osebne preference, nekateri imajo raje avto starodobnika, ki lahko izgleda bolj športno ali bolj elegenten, drugi pa enostavno želijo le veliko limuzino. Odločitev je vaša, limuzine za poroko so lahko majhne, srednje ali zelo velike, v katere lahko sede skoraj celotna poroka.

Kje najeti?

Obstajajo ponudniki, ki ponujajo najem avtomobila specifično za poroko, enake avtomobile pa ponujajo tudi klasični ponudniki rent-a-car kot sta avantcar ali europcar. Razlike os večini v vrsti avtomobilov, ki so na voljo za najem za poroko, saj imajo tisti, ki so specializirani za poroke bolj specifične avtomobile.

avto za poroko
Za poroko boste najeli lep avtomobil

Za koliko časa najeti avtomobil za poroko?

Večinoma boste najeli avtomobil kar za ves vikend, saj se po poroki ne želite ukvarjati s tem, da boste še vračali avto, to lahko naredite v ponedeljek po poroki. Enako je tudi z dvigom avtomobila. Zagotovite si, da ga imate že v petek, tako boste brez skrbi pričakali poroko, ne pa da se na dan poroke ukvarjate še s tem, da je bilo nekaj narobe z rent-a-car-jem.

Vsekakor je bolje najeti avtomobil, kot da se vozite s svojim osebnim avtomobilom. Razlogov za to je veliko, predvsem pa, ta dan mora biti nekaj posebnega, zakaj bi se vozili okoli z vašim čudnim Renaultom? Pa še, avtomobil, ki ga boste najeli bo lepo očiščen zunaj in znotraj. In to ne bo vaše delo.

Kar pomeni, da imate še eno skrb manj pred poroko. In zmanjševanje števila stvari s katerimi se morate ukvarjati pred poroko je kar pametna stvar.

Cena najema avtomobila za poroko

Cena najema za poroko se seveda razlikuje od tega kaj in za koliko časa boste najeli. Bolj kot je avto ekskluziven, več vas bo stal najem. Seveda tudi, za več časa kot boste najeli avtomobil, več vas bo stal.

Če boste najeli samo avto višje kategorije, vas bo najem stal nekaj več kot klasičen najem avtomobila, torej približno 60 € na dan.

Če boste najeli dolgo limuzino z voznikom je cena ponavadi na uro, kar pomeni, da boste najeli limuzino le za nekaj ur, cene pa se začnejo pri 40 € na uro.

Dražje izposoje specifičnih avtomobilov pa imajo ceno tam okoli 100 – 200 € na dan, za kar dobite kakšen staromodnik, ki je super ideja za poroko.

Starodobniki, ki so najpopularnejši za poroke:

  • Chevrolet Apache
  • Chevrolet Montecarlo
  • Dodge Charger
  • Dodge Cornet
  • Jaguar
  • Ford Mustang 1966

Prestižni avtomobili za poroko

  • Mercedes S350 AMG
  • BMW 730D
  • Maserati Ghibli
  • Ferrari F430

Najem motorja ali plovila za poroko

Nekateri pa so bolj privrženci dvokoles in bodo za poroko najeli Harley Davidson ali drug, hud motor. Tudi to je super opcija, seveda pa je potrebno razmisliti, kako se bo nevesta v poročni obleki peljala z motorjem.

Tisti, ki ste bolj zagreti za poroko ob morju pa seveda lahko najamete tudi luksuzno plovilo za poroko in se pripeljete enako luksuzno po morju.

Zgodba, kako poteka najem na resnični poroki

Tudi jaz sem imel to srečo in sem spoznal tisto svojo sorodno dušo, ki mi še danes pomeni vse na tem planetu in seveda sva tudi midva doživela tisti čarobni dan, ko sva dahnila ta večni da. Najina poroka je bila čudovita, a seveda preden je ta dan prišel je bilo potrebno postoriti ogromno stvari in vsekakor je bila velika odločitev tudi avto. K veliki sreči mi je prijatelj svetoval, da se najem vozila za poroko resnično splača in da to ne bo ogromen strošek, prav tako pa bom dobil svoje sanjsko ter luksuzno vozilo.

Seveda sem poslušal prijatelja in tako našel najboljšega ponudnika na slovenskem trgu za najem vozila za poroko in seveda sem bil kot vsak moški nad tem avtomobilom več kot navdušen in mi je to le še dodatno polepšalo poročni dan. Najem vozila vam zagotovo omogoča vrhunski prevoz in vsekakor kakršnokoli vozilo boste potrebovali, boste to dobili po ugodni ceni. Poročni dan se zgodi načeloma samo enkrat v življenju, tako da si lahko privoščite stvari malo dražje, jaz sem si jih zagotovo, saj ko sem se odločal za najem vozila sem izbral limuzino, ki je povzročila strošek okoli 100 EUR, ampak zagotovo še danes rad pogledam poročne slike in občudujem ta vrhunski avto.

Nikoli mi ne bo žal, da sem se odločil za najem vozila, saj sem bil tako brez skrbi in resnično zadovoljen prav tako še danes z veseljem vsakemu priporočim to storitev, saj se resnično splača.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja