Sprostitev in hkrati zdravljenje v obliki masaže

 

Refleksna masaža stopal je zelo učinkovita vrsta masaže, pri kateri se posvetimo stopalom ali pa kateremu drugemu delu telesa. Ločimo jo med terapijo obraza in terapijo stopal. Refleksoterapija poživlja telo, dobimo energijo , daje nam zagon za nove (prave) določitve, saj tako lahko bolj jasno razmišljamo. Nas tudi prizemljuje, pravijo da se skozi stopala povežemo z energijo Zemlje, Dobimo kontakt s svojim telesom, spodbuja tudi k odpravljanju vzroka bolezni, ne le posledic (človek pride v  kontakt s svojimi čustvi), sprošča energetske blokade (sproščanje potlačenih ali zadrževanih čustev).

Refleksoterapija tudi izboljšuje počutje in vse funkcije telesa. Pomaga nam pri nespečnosti, z astmo, bronhitisom, z glavobolom, s sklepi, s kožo, z vnetjem mehurja in ledvic, s sladkorno boleznijo, prehladom, virozo in angino, s hrbtenico, s srcem in tako dalje. Treba je vedeti samo na kateri točki stopala moraš pritisniti in dovolj dolgo držati ali masirati da bo imelo kaj učinka, pa si lahko stopala na ta način masiramo sami doma.

 

Ker ta tip masaže in tudi drugi povzročajo dobro počutje se lahko končno lotimo tudi pisanja in odpisovanja tistih voščilnic, ki si drugače nikoli ne vzamemo časa zanje, smo prezaposleni  ali pa se jim preprosto izogibamo. Voščilnice so največkrat uporabljene za rojstne dneve, in ti podobno kot refleksoterapija povzročijo dobro počutje saj ima vendarle to, da dobiš pošto, pozitiven učinek. Nekaj vznemirljivega je na tem, da dobiš pošto v takih časih, ko si pošto in sporočila večinoma pošiljamo prek maila ali katerih drugih aplikaciji. Voščilnice ti dajo tudi misliti, da si je nekdo vzel malo več časa zate, se usedel in ti napisal lepo voščilo ter šel skozi tistih malo težav od znamke do oddajanja na pošti kot samo pritisniti send.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja