Napihljivi grad, zagotovilo za nepozabno zabavo

Se približuje rojstni dan vašega malega nadobudneža? Bi radi povabili na obisk in praznovanje rojstnega dne vaše prijatelje in prijateljice s svojimi malimi raziskovalci, pa ne veste, kako celo popoldne zabavati gručo malčkov? Odločite se za napihljivi grad in omogočite svojemu otroku nepozabno zabavo, ki je še dolgo ne bo pozabil. Prav tako bo nepogrešljiv vir zabave na številnih prireditvah in zabavah, otroških dnevih in piknikih, veselicah in tematskih dnevih lokalnih skupnosti. Otroci so vedno željni zabave, igre in smeha ter druženja s svojimi vrstniki. Starši boste uživali ob opazovanju, lahko pa se tudi sami vključite zraven in preživite z otrokom aktiven dan. To bo dobro tako za vas, kot za otroka, saj vse raziskave kažejo, dase otroci v današnjem času vse manj gibljejo.

Napihljiv grad je primeren za postavitev tako na prostem, lahko pa ga namestite tudi v telovadnicah in šotorih, manjši so primerni tudi za postavitev v večjih prostorih stanovanjskih hiš. Gradovi so vseh možnih barv in oblik. Bistveno je, da zagotavljajo varno in brezskrbno igro. Na stenah imajo številne oprimke, po katerih lahko otroci plezajo, večini gradov je dodan vsaj en tobogan, ki naredi grad še posebej atraktiven. Otroci se kar ne morejo naveličati spuščanja po toboganu napihljivega gradu. Nekatere poletne izvedbe gradu omogočajo tudi priključitev vodne cevi, kar še popestri poletno zabavo na travniku za hišo. Za škropljenje prijateljev so ob straneh nameščene vodne pištole.

Cene najema napihljivih gradov se gibljejo nekje med 40 in 60 evri za manjše gradove, kar je še vedno ugodneje kot nakup gradu, kjer cene lahko poskočijo tudi preko 500 evrov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja