Šolske počitnice preživimo aktivno

Šolske počitnice so termini brez šole in šolskih obveznosti.

Vedno več družin si želi šolske počitnice in prosti čas preživeti aktivno. Zdraviliško športni center Rogla ter terme Zreče sta odlična ponudba za takšne zahteve.

Rogla je naravno klimatsko zdravilišče, Zreče so dobrih deset kilometrov oddaljene toplice z bogastvom termalne vode. Obe zdravilišči poleg tega ponujata možnost številnih wellness storitev, kot so savna, fitnes, masaža in številne druge storitve. Aktivne šolske počitnice je mogoče preživeti na razne načine, pozimi zanimivo smučišče Rogla. Smučišče se nahaja v čudovitem naravnem okolju alpskega predgorja Pohorje, ki slovi po številnih smučiščih. Smučanje in deskanje na Rogli je možno na urejenih smučiščih z naravnim in tehničnim snegom, šolske počitnice na smučeh je mogoče preživeti v več terminih.

Smučišče se pohvali z najmanj sto smučarskimi dnevi, kar pomeni možnost preživeti ne zgolj zimske šolske počitnice , ampak tudi druge termine počitnic. Koliko terminov lahko izkoristimo je odvisno predvsem od radodarnosti narave, sicer pa je tudi izven smučarske sezone vedno dovolj zanimive ponudbe za aktivne. To so pohodništvo, kolesarjenje, skupinski športi, rolanje, tenis in razne druge možnosti za aktivne šolske počitnice izven smučarske sezone. Dodatno je možno številne aktivnosti početi v športni dvorani, kar pomeni možnost več v primeru neprimernih vremenskih razmer zunaj.

V okolici smučišča je na voljo tudi dovolj znamenitost, za poučne šolske počitnice o naravnih in kulturnih spomenikih v bližnji okolici. Dobra rekreacija in aktivno preživeti čas ne gre mimo odlične kulinarike, na Rogli je mogoče izkusiti tako lokalno prehrano, kot prisegati na tradicionalne ali individualne prakse. Za vse, ki se želijo okusiti z novim, so na voljo tudi Okusi Rogle. Gre za združevanje ohranjanja pristne kulinarične prvine ter sodobnih trendov zdravega načina prehranjevanja. Aktivne šolske počitnice pa je mogoče popustiti tudi z zabavami za vse generacije,

Šolske počitnice lahko preživimo na zdrav, zabaven in skrajno zanimiv način, preverite kdaj bodo počitnice letos na našem šolskem koledarju

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja