Hotel Rogla razvajanje aktivnih obiskovalcev

Hotel Rogla poskrbi, da se aktivni obiskovalci počutijo prijetno v vseh letnih časih.

Rogla je planota, ki se nahaja na južnem obrobju Pohorja. Slovi po izjemno čistem zraku ter več kot primernem okolju za bolj ali manj aktiven turizem v vseh letnih časih. Poleti je predvsem raj za vse, ki želijo uživati v zmernih temperaturah. Za daljše obiske so na voljo hotel Rogla, hotel Brinje ter hotela Natura in Planja. Za večje skupine je zanimiva izbira mladinsko prenočišče, družinski bungalovi so namenjeni družinam, dve koči pa sta popestritev ponudbe z dvema različnima pristopoma.

Koča na Jurgovem je zanimiva predvsem za zimski čas in smučarje, ki želijo začeti smučati že na pragu bivališča. Za planince in pohodnike pa je boljša izbira Koča na Pesku. Hotel Rogla in Planja sta združena ter nudita dve različni ponudbi na isti lokaciji. Posebnost je wellness center, ki je dostopen obiskovalcem obeh hotelov.

Hotel Rogla dodatno nudi opcijo obiska wellness centra Natura, ki se nahaja v istoimenskem hotelu. Gre za novejši in sodoben wellness center, kateri slovi po bohotenju lepote in vrednosti narave. Nadalje lahko hotel Rogla ponudi kopanje v hotelskem bazenu, rekreirati se je možno v športni dvorani, fitnes centru ali na prostem. Zaradi bližine hotela Planja je hotel Rogla alternativa, gostje pa izberejo kar jim najbolj ustreza. Naravne danosti, turistične izkušnje, neprestano nadgrajevanje ponudbe ter drugi dejavniki vplivajo na priljubljenost, Rogla je z turisti, pohodniki, kolesarji ter drugimi gosti praktično vse leto obiskana. Za zagotovitev ležišča na Rogli velja priljubljenost upoštevat, toliko bolj pa ob raznih posebnih ponudbah, športnih prireditvah ter dogodki. V zimskem času je to predvsem raj za zimske športe, poleti pa si vsi želijo izkusiti prijetne temperature gorskega podnebja. Dogodkov in prireditev ne manjka, temu primerno je povpraševanje po nastanitvah.

Hotel Vital na Rogli je ena izmed nastanitvenih možnosti, ki prepriča z odličnostjo racionalne hotelske storitve.

Hotel Rogla se nahaja v istem objektu kot hotel Planja. V hotelu je samopostrežna restavracija, za gurmane pa tudi bogata a la carte ponudba. Gurmani si bodo zato hotel Rogla zapomnili predvsem po odličnih tradicionalnih pohorskih jedeh. Pod streho je mogoče razvajanje v sodobno opremljenem wellness centru Planja, za športno aktivne pa velika športna dvorana. V njej so zagotovljeni vrhunski pogoji za igranje nogometa, rokometa, košarke, odbojke ter raznih drugih športov v času, ko zunaj niso primerne razmere. V wellness centru je možno kopanje v bazenu, na voljo je vodna aerobika ter številne druge aktivnosti.

Že na pragu pa hotel Rogla ponuja tudi izhodišče za številne športne aktivnosti na prostem. Kolesarjenje in pohodništvo sta dve možnosti, ki se lahko začnejo takoj po izhodu iz hotela. Kolesarske in pohodniške poti so različno dolge in zahtevne, primerne pa so tako sprehajalcem in začetnikom, kot aktivnim rekreativcem in raziskovalcem okolice. Poti je mogoče izbirati, slediti pa je mogoče tudi oznakam sedemindvajset, sedemintrideset in triinšestdeset kilometrov dolgih označenih poti.

Za bolj drzne je ustvarjen bike center Rogla, ki nudi skupno skoraj sedem kilometrov prog, razdeljene pa so na šest osnovnih prog. V sklop ponudbe za aktivne hotel Rogla uvršča tudi tenis, športna igrišča za skupinske športe in druge možnosti. Tenis je mogoče igrati na štirih urejenih igriščih, ki nudijo posebno doživetje zaradi nadmorske višine, prijetnega hlada in vlažnosti zraka ter občutka miru in sproščenosti. Za skupinske športe so na voljo dve nogometni igrišči na naravni travi, nogometno igrišče na umetni travi, zunanja igrišča za košarko ter outdoor center. Hotel Rogla ima lične dvoposteljne sobe, ki so opremljene s televizorjem, telefonom, mini barom, kopalnico in brezžičnim internetom. Nudijo udobno bivanje in počitek.

Masaža za dva

V hotelu Rogla si lahko privoščite tudi masažo za dva.

Masaža za dva je starodavna umetnost učinkovanja na telo in njegove funkcije preko dotika. Sodobna masaža za dva ni nič drugega, kot starodavna tradicija dotika na sodoben način. Sodoben človek živi v drugačnem okolju, zato potrebuje prilagoditev tradicionalnih pristopov. Stres, psihična obremenitev, izobilje negativnih dejavnikov za psihično zdravje ter drugi dejavniki so produkt sodobnega načina življenja. Pred sto in več leti človek ni bil obremenjen s takšnim stresom, ker je bil način življenja povsem drugačen. Do današnjih dni smo izumili številne naprave in pripomočke, ki bi nam morale služiti in pripomoči k manjšim obremenitvam.

Na žalost se človek z njihovimi pozitivnimi učinki okuži ter jih želi imeti iz dneva v dan več. Negativna plat te zgodbe so negativni stranski učinki za zdravje ter obremenjevanj človeškega organizma preko meje sposobnosti. Sodobna masaža za dva je lahko odločilen in koristen korak v smer izboljševanje slabih razvad modernega življenja. Kot prvo masaža za dva zahteva, da se naučimo poskrbeti zase. Največkrat se težave vrže čez rame, do zadnje razpoložljive minute pa si urnik natrpamo z raznimi aktivnostmi. Ob tem se tudi izpusti termin, ki je po načelih zdravega življenja rezerviran oziroma bi moral biti rezerviran za sprostitev in regeneracijo.

Vsaka mehanska naprava ima predviden servisni interval, kar pomeni pregled vitalnih delov in funkcij ter po potrebi zamenjavo iztrošenega. Brez tega posega se začnejo vrstiti odpovedi in slabšajo zmogljivosti, dokler naprava dokončno ne obstane. Človek je za razliko živo bitje ter potrebuje temu primerno bistveno večjo nego in vzdrževanje življenjskih funkcij. Vsaka dobra masaža za dva je namenjena negi telesa, vzdrževanju funkcij ter ohranjanju vitalnih sposobnosti. Med masažami pa so tudi razlike, saj so nekatere specializirane na točno določene funkcije oziroma dele telesa. Zdraviliško športno rekreacijski center Rogla ima popolno ponudbo, masaža za dva je lahko ena izmed sedmih različnih masaž.

Smučanje na Rogli

Last minute smučanje omogočajo doživeti naravno klimatsko zdravilišče in rekreacijski center Rogla na dostopen način.

Ponudbe last minute smučanje dobimo predstavljene na raznih virih, spletni iskalniki nam omogočajo v kratkem času pridobiti več različnih ponudb. Naravno-klimatsko zdravilišče in rekreacijski center Rogla se nahaja na nadmorski višini okrog tisoč petsto metrov, smučarske proge ponujajo smučarke užitke na sto hektarih. Skupno lahko last minute ponudbe smučanje omogočajo z enajstimi vlečnicami in dvema sedežnicama.

Za ljubitelje teka na smučeh je na voljo deset kilometrov tekaških prog. Za last minute velja zanimanje, saj gre za smučanje v izjemnem naravnem okolju. Sezona traja vsaj sto smučarskih dni, od pozne jeseni do zgodnje pomladi. Zaradi dolge sezone in dobre prometne povezave, je zato možno smučarske užitke izkoristiti za odlično popestritev vsakdanjika. Ko se v dolini zavlada pomlad, je na Rogli lahko še vedo možna smuka.

Podobno v jesenskih dneh, na Rogli zima prej potrka na vrata ter poskrbi za prve smučarske užitke. Zato je ponujeno last minute smučanje lahko odlična popestritev tudi v pomladanskih ali jesenskih mesecih. Mnogim pa je večji užitek bivati na Rogli, ter okušati več časa vse kar nudi naravno okolje ter naravno-klimatsko zdravilišče in rekreacijski center. Okolje je idealno za praznovanje nekaterih tradicionalnih praznikov ter dela prostih dni, kot je novo leto, zimske, novoletne ali druge počitnice ter v raznih drugih terminih. Lahko pa ponujeno last minute smučanje pridobimo kot nepričakovano darilo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja