Kje kupiti usnjen ovitek za telefon?

Meni osebno uporaba mobilnega telefona prinaša kruh vsak mesec, torej brez njega ne bi mogel ničesar, kar pa hkrati tudi pomeni, da mi telefon kdaj pade iz rok, da ga odlagam na vseh možnih koncih in krajih in poškodbe seveda nastanejo hitro. Nič koliko telefonov sem zato že moral zamenjati. Ravno zato sem malo pregledal forume in bloge in si prebral, čemu vse so ovitki za telefon namenjeni, torej ne samo, da ostane nepopraskan ali pa da je lepši zaradi kakšnih slikic in podobnega, ampak tudi zaščiti.

Zato sem se odločil, da si pogledam, kakšni ovitki za telefon vse obstajajo in najbolj všeč so mi bili, predvsem tudi zaradi narave posla, usnjeni ovitki za telefon. Vendar pa ni pravzaprav niti lahko najti podjetje, kjer se lahko kupijo usnjeni ovitki za telefon.

Zato sem raje pogledal ponudbo spletnih trgovin, kjer pa se takšni ovitki za telefon lažje najdejo in naletel na spletno stran Smartslam podjetja. Glede na to, da Smartslam ponuja takšne ovitke, sem si potem samo še pogledal, kakšne vse modele imajo in se odločil za nakup pri njih in v roku dveh delovnih dni je bil ovitek že doma.

Ker pa so v tem podjetju na voljo tudi bluetooth slušalke, pa sem hkrati naročil še to, saj je v prometu uporaba le – teh veliko bolj varna, seveda če ne gledam samo na zakon, temveč tudi na lastno varnost, ki je še veliko bolj pomembna kot tista kazen, ki jo lahko dobiš.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja