Tiskajte ugodneje

Poceni tonerji na spletni strani toner123.si že čakajo na vas. V široki ponudbi boste gotovo našli tudi primerne tonerje za vaš tiskalnik ne glede na to, katere znamke je. Na voljo so tako originalne izdelki kot tudi kompatibilni, ki po kakovosti za originalnimi prav nič ne zaostajajo. Večina ljudi namreč sploh ne opazi razlike pri uporabi ene ali druge vrste izdelka. To pomeni, da so razlike v kakovosti tiska res minimalne, zato pa se razlika maksimalno pozna pri ceni. Če so vam vseeno ljubši originalni tonerji, pa lahko v omenjeni spletni trgovini zelo ugodno kupite tudi te!

Poceni tonerji za vse vrste tiskalnikov

Kako prihraniti pri nakupu potrošnega materiala za tiskalnike? So poceni tonerji enako kakovostni kot tisti, za katere boste odšteli več denarja? Kakšna je razlika med originalnimi in kompatibilnimi izdelki? Vse to so vprašanja, ki se vam gotovo postavljajo, ko iščete potrošni material za svoj tiskalnik. Dejstvo je, da se vam pri tem splača gledati tudi na ceno! Vendar ob tem ne pozabite na dejstvo, da so tudi poceni tonerji med seboj lahko zelo različni!

Ko kupujete tiskalnik, je dobro pogledati, kakšna je cena potrošnega materiala zanj. Ta je navadno dražji pri bolj priznanih blagovnih znamkah tiskalnikov, medtem ko pri manj znanih znamkah navadno cenejši. A pri takšnih tiskalnikih se nikoli ne ve, koliko lahko znamki sploh zaupate, prav tako pa je včasih potrošni material zanjo težje dostopen kot pri bolj priznanih znamkah. Oznaka OEM nam pove, da gre za originalne tonerje, kakršne priporoča proizvajalec, poleg tega pa so na voljo tudi kompatiblni izdelki, ki po kvaliteti lahko precej variirajo.

Tudi kakovost je lahko poceni!

Tudi originalni potrošni material za tiskalnike se da kupiti po ugodni ceni, če malce spremljate ponudbo in izkoristite kakšno akcijo. Zares poceni pa so kompatibilni izdelki. Pri tem je pomembno, da kupujete le pri preverjenih trgovcih, ki prodajajo kakovostne kompatibilne izdelke. Vsi še tako poceni tonerji morajo biti pred prodajo natančno pregledani in testirani. Tako je njihova uporaba varna, tiskanje pa primerne kvalitete. Če takšne poceni tonerje kupite pri preverjenem trgovcu, se vam ni treba bati, da ne bi delovali tako, kot morajo. Pa še prihranili boste!

Najem tiskalnika

Vsako podjetje, ki je že naredilo kalkulacije stroškov tiskanja, se danes večinoma zaveda, da to sploh ni zanemarljiv strošek. Velikokrat namreč je treba zamenjati tonerje, da o ostalih delih, ki se tudi kvarijo, raje ne izgubljamo tokrat besed. Zato se podjetju, ki veliko tiska, vsekakor izplača najem tiskalnika z neomejenim tiskanjem.

Že samo hitra kalkulacija na primer 3000 tiskov na mesec, od katerih je na primer le polovica barvnih, pove, da je treba za toliko tiskov že skoraj zagotovo zamenjati toner, pri čemer pa so barvni in črni že zagotovo več kot pa okoli 60 €, kolikor znaša pri določenih ponudnikih najem tiskalnika z neomejenim tiskanjem. Komplet tonerjev namreč hitro stane čez 100 €, če ne vzamete originalnih, če pa govorimo o originalnih različicah, pa je cena še mnogo višja. Torej se najem tiskalnika splača pri le malenkost višjem obsegu tiskanja veliko bolj, kot pa nakup naprave, kar je potrdila že zelo hitra kalkulacija stroškov, ki pa sploh ni upoštevala servisiranja, popravil, ki so pri malo večjem obsegu skoraj da nujna in zamenjava rezervnih delov, kar je pri malo večjem obsegu nuja, saj se materiali iztrošijo.

Dodati pa je treba še sledeče, izberite si za vas najbolj optimalen najem tiskalnika, kar v prvi vrsti vključuje izbiro pravega podjetja glede na vaše potrebe. Še najboljši je po navadi poseben dogovor, saj zraven ne plačujete tistega, česar ne potrebujete, temveč zgolj tisto, kar potrebujete. Tak najem tiskalnika je potem iz vseh vidikov za vas optimalna izbira.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja