Akrapovič zaposlitev, pridobivanje izkušenj v globalno znanem podjetju

Akrapovič zaposlitev je odlična priložnost za pridobivanje izkušenj v priznanem podjetju. Akrapovič je globalno znana blagovna znamka, zaposlitev v takem podjetju odpira zaposlenim številne priložnosti. Globalno znana blagovna znamka ni znana zgolj udeležencem na trgu, ampak tudi širše.

Akrapovič zaposlitev in delo

Zaposlitev v multidisciplinarnem timu

Zaposlitev v podjetju Akrapovič pomeni izkušnjo delovanja v multidisciplinarnem timu ter izkušnjo na področju vrhunskih izpušnih sistemov. Vrhunski izpušni sistemi Akrapovič so tipična zgodba o uspehu, priložnost za uspeh in zaposlitev novih kadrov je zaznal sam ustanovitelj. V času tekmovalne kariere je ustanovitelj podjetja Igor Akrapovič spoznal, da je ovira do boljših rezultatov nekonkurenčen izpušni sistem. Zato je uporabil vse svoje znanje in izkušnje ter izdelal lastnoročno izboljšan izpušni sistem. Takrat je s spoznal prednosti ogljikovih karbonskih vlaken in titana v primerjavi s klasičnim jeklom ter jih mojstrsko uporabil pri izboljšanem izpušnem sitemu. Konkurenca, svetovno znani proizvajalci ter navdušenci so hitro spoznali mojstrovino, kar je ustvarilo pogoje za ustanovitev podjetja.

Leta tisoč devetsto sedemindevetdeset ustanovljeno podjetje je nosilo ime Skorpion, ime Akrapovič je sledilo kasneje z večanjem povpraševanja in prepoznavnosti. V zgodbi o uspehu podjetja Akrapovič marsikdo vidi priložnost za zaposlitev. Priložnosti zaposlitev so najbolj neposredno in kakovostno predstavljene na spletni strani podjetja Akrapovič. Spletna stran podjetja Akrapovič kadrovske priložnosti objavlja na zavihku zaposlitev. Kandidati lahko za zaposlitev v podjetju Akrapovič kandidirajo na dva osnovna načina. Prvi je preko razpisanih prostih delovnih mest, drugi pa z samo kandidaturo preko objavljenega naslova elektronske pošte.

Razpisana prosta delovna mesta so opisana kratko in jedrnato preko poglavji glavne delovne naloge in odgovornosti, pričakovanja delodajalca ter kaj delodajalec potencialnim zaposlenim nudi. V poglavju glavne delovne naloge so opisane aktivnosti, ki jih podjetje nudi v opravljanje, v poglavju pričakovanj pa pričakovanja delodajalca. Razpisu aktualnih prostih delovnih mest so dodane informacije o lokaciji delovnega mesta, poteku dela, roku za oddajo prijavo ter kaj mora prijava vsebovati. Zaposlitev v podjetju Akrapovič je dobra karierna priložnost zato spremljajte njihove oglase za delo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja