Ne veste, kdaj je pravi čas za ultrazvok srca?

Zdravje je največ, kar lahko imamo. Če imamo zdravje, imamo vse. Ste to slišali že prevečkrat in vam je to vse skupaj že brez veze? Hm, tisti, ki jim ravno zdravje manjka, vedo, kako pomembno je in kako dragoceno, zato se res zavedajte, da v kolikor se čudno počutite, pojdite k zdravniku, zato je tam in zato ga plačujete. Nikar se ne sprašujte, kdaj je pravi čas za ultrazvok srca, raje prisluhnite sebi in ko imate čuden občutek, pojdite k zdravniku, ki vas bo napotil na ultrazvok srca, v kolikor pa  vas ne bo želel poslati, pa se lahko odločite tudi za samoplačniško preiskavo.

Kam pa? Vsekakor je za ultrazvok srca Ljubljana idealna lokacija. Imamo veliko zdravnikov, ki pregled opravijo na napotnico, prav tako pa tudi samoplačniško. Seveda za ultrazvok srca Ljubljana ni edina lokacija v Sloveniji, jih je še kar nekaj, vendar pa če si želite največjo gostoto dobrih zdravnikov, pa je glavno mesto najboljša lokacija.

Naprava za ultrazvok
Naprava za ultrazvok srca

Glede na to, da je ultrazvok srca povsem neinvazivna preiskava, se lahko zanjo odločite tudi če zdravnik ni prepričan, če bi vas poslal

Pri nas v javnem zdravstvu zdravniki vsekakor varčujejo, to je navodilo, ki jim je dano in ga morajo upoštevati. Zato, če imate čuden občutek in zdravnik ni povsem prepričan, da je že čas, da vas pošlje na ultrazvok srca, potem se res odločite kar sami za ta pregled, odštejte nekaj denarja in če se boste odločili za samoplačniški ultrazvok srca, ste lahko prepričani, da vam bo zdravnik, ki bo preiskavo opravljal, tudi zraven že komentiral, kaj je ugotovil, vam na koncu vse skupaj obrazložil in vam tudi povedal, kakšno zdravljenje predlaga, če bo zdravljenje sploh potrebno. Če ne drugega, vam bo razložil vsaj preventivna delovanja, tako da vi osebnega zdravnika za tolmačenje izvidov ne boste potrebovali. V kolikor pa je res kaj narobe, pa vas bo osebni zdravnik vsekakor napotil na nadaljnje zdravljenje, ki pa bo brezplačno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja