Polet z balonom: prava avantura

Imate radi različna doživetja? Potem nekaj avanturista je zagotovo v vas. Pa to niti ni nujno, da ste res tisti pravi adrenalinski avanturist, lahko že, da so vam všeč kakšna doživetja, samo da se kaj dogaja. Ste potem že kdaj šli na polet z balonom? V kolikor še niste šli in imate radi nova doživetja, potem morate res it čim prej, saj vam ne bo dolgčas.

 

Tudi tisti, ki imate strah pred višino, vas v balonu praviloma ne bo strah, razen v primeru, da se počutite varne samo z obema nogama na trdnih tleh,  potem polet z balonom ni prava izbira za vas. Polet z balonom namreč nudi takšno avanturo, da čutite, da ste v zraku, pa vendar razločno vidite vse pod seboj, kar je tudi tisto, kar je največ potnikom najbolj všeč.

 Polet z balonom pokaže mesta v čisto drugačni luči

 

Si predstavljate, da bi si ogledali vaše lepo mesto iz zraka? Verjemite, povsem drugačno je, veliko lepše in tudi veliko bolj boste razumeli, zakaj turisti pravijo, da so naša mesta tako lepa. Zamenjajte pogled, pa se boste strinjali z njimi.

polet z balonom

Če je človek tako zelo navajen svojega mesta, ga niti ne gleda več iz pravega kota, zato se odločite za polet z balonom čez vaše mesto in videli boste vse njegove lepote, tudi najbolj skrite kotičke boste lahko videli, če boste pozorno gledali.

 

Polet z balonom praviloma traja kakšno uro in pol, seveda pa lahko tudi drugače, če imate večje želje, samo povejte svoje želje in po vsej verjetnosti se boste uspeli dogovoriti, če bodo le vaše želje izvedljive, saj se je treba zavedati, da četudi si želite ogledati na primer Ljubljano v vsej njeni lepoti, ni nujno, da bo pilotu to uspelo izvesti, saj je konec koncev tudi odvisen od zračnih mas, zato nikar ne zamerite, če polet z balonom ne bo uresničil čisto vsake vaše želje, lahko greste tudi večkrat, pa boste zagotovo videli vsak kotiček.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja