Fasaderstvo je priljubljeno področje

Fasaderstvo je priljubljeno področje

Vemo, da je fasada zaradi svoje velike površine eden od najbolj pomembnih delov izolacije stavbe. Če je izolacija slaba, se lahko preko zunanjih sten izgubi veliko toplotne energije, tudi do 36 %. Priljubljena podjetja imajo za nas pripravljenih veliko rešitev. Na podlagi ogleda in analiz se odločimo, kateri toplotnoizolacijski material bomo uporabili pri tovrstnem opravilu. To se odločimo tudi na podlagi naših finančnih zmožnosti.

Fasaderstvo je področje, ki je pri nas dokaj priljubljeno. Z njim se ukvarjajo tudi številna podjetja, ki imajo ogromno znanja ter izkušenj in zaradi tega tudi dela. Taka podjetja za nas ob naročilu fasade poskrbijo, da nam fasado naredijo na kakovosten, natančen ter tudi hiter način. Prav tako nam ob tem zagotavljajo tudi dolgoletno garancijo, v povprečju nekje do deset let. Podjetja za nas obnavljajo tudi lesene napušče ter poskrbijo celo za nove okenske police.

Pred pričetkom del najboljši izvajalci vedno primerno zaščitijo objekt, predvsem tlake, okna, vrata, ograje ter terase. Če izdelavo fasade naročimo pri takih proizvajalcih, je velika verjetnost, da nam bodo tudi barvno študijo izdelali povsem brezplačno. Obenem pa nam bodo zagotovo svetovali ter pomagali tudi pri pridobitvi nepovratnih sredstev Eko sklada.

Fasaderstvo kot storitev

V nadaljevanju naštevamo nekaj najbolj vidnih storitev, s katerimi se ukvarja fasaderstvo kot dejavnost. Za nas izvajajo kontaktne fasade, prezračevane fasade, obnove sakralnih fasad, izdelavo napuščev, barvanje ali delno opravilo fasad, barvanje napuščev, vgradnjo okenskih polic ter podobno.

Pred pričetkom izvajanja posameznih del pa nam fasadersko podjetje, ki smo ga izbrali, pošlje še predračun za vsa opravila, ki jih bodo izvajali za nas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja