Black friday ponudbe v Sloveniji

Black friday ponudbe v Sloveniji

Black friday je dan, ko podjetja ponudijo popuste na bolj ali manj vse produkte. Akcija prihaja iz ZDA, kjer je to že zdavnaj najbolj razširjen nakupovalni praznik, postaja pa izjemno pomemben tudi v Sloveniji. Slovenska podjetja so pričela ponujati izjemno velike popuste že pred leti, danes pa že vsi dobro vemo, da se nam splača počakati z nakupom in tako prihraniti na black friday.

Kdaj je black friday 2018 oziroma črni petek 2018

Black friday bo letos 23 novembra.

Black friday leta 2019 bo 29 novembra.

Kaj kupiti za black friday

Popusti na računalnike black friday

Izjemno pogosti so popusti na računalnike, ki so po Googlovi raziskavi celo najpogosteje znižan produkt v okviru Black friday ponudbe. V Sloveniji bo popuste na prenosne računalnike in klasične računalnike skoraj zagotovo ponujalo veliko število podjetij, recimo Big Bang, Merkur, 1A in mimovrste bodo vse skoraj zagotovo ponujali Black friday popuste na računalnike.

Black friday akcije mobilnih telefonov

Po raziskavah so mobilni telefoni druga najpogosteje znižana kategorija produktov.

Kje najti ponudbe za black friday

Ponunba popustov za black friday bo velikanska, zato moramo že vnaprej načrtovati, kaj in kako bomo kupili. Zato pa je seveda pomembno, da vemo kaj bo katero podjetje ponujalo. Podjetja že sama vedo, da se jim splača vnaprej napovedati svoje akcije, zato jih moramo enostavno spremljati. Predlagamo, da se naročite na e-mail newsletter in da podjetja sledite na Facebooku. Torej, ko najdete produkt, ki bi ga kupili, poiščite podjetje, ki ga prodaja in se naročite na e-mail novice. Poiščite njihovo Facebook stran in jih polajkajte, tako da boste videli njihove objave. Skoraj zagotovo bodo teden ali dva pred popusti že poslali e-mail z informacijami o tem kateri produkti in s kakšnimi popusti bodo na voljo.

 

 

Živjo, jaz sem Peter in sem avtor večine člankov na tej spletni strani. Upam, da si se kaj pametnega naučil, ali pa vsaj zabaval.

Leave a Comment