Majice za nosečnice

Ko nam nosečka pove, da je noseča, smo se veda veseli in pogosto to obeležimo tudi s kakšnim darilom nosečnici ali partnerju.. Darila za nosečnice so lahko raznolika, predvsem v prvem trimestru pa težko podarimo karkoli povezano z otrokom, saj še ne vemo kakšnega spola bo ali kako mu bo im. To pomeni, da težko podarjamo tudi opremo za otroka, saj ne vemo kaj točno podariti.

Lahko pa podarimo nekaj za nosečo bodočo mamico. Eno izmed zelo priljubljenih daril so različne majice za nosečnice, predvsem takšne, ki so zabavno nadgrajene tako, da poudarjajo nosečniški trebuh.

Poglejte pa tudi druga darila za nosečnice.

Majice z lubenico ali bučo za nosečnice

Nosečniške majice z lubenico ali bučo so izjemno darilo. Ne samo da poudarjajo nosečniški trebuh, ampak tudi izgledajo prav lepo. Dodatno so zabavne, saj imajo zanimive konotacije. Ljudje, ki jedo lubenico vedo, da imajo lubenice veliko semen. Nekateri so navajeni semena iz lubenice izločati, drugi pa jo pojedo kar s semeni.

In starši pogosto tiste, ki jedo lubenico s semeni strašijo, da jim bo v trebuhu zrastla lubenica. To se seveda ne zgodi, lahko pa ima nosečnica s takšno majico tudi takšno konotacijo. Majice z lubenicami so lahko takšne, da imajo tudi kakšen napis, druge majice pa so brez napisa. Tiste z napisom imajo pogosto prav to tematiko, Ne jej semen lubenice ali Joj, pa so mi rekli da ne smem jesti semen ali podobna besedila.

Majice z drugimi nosečniškimi motivi

Lubenice in buče pa niso edine okrogle stvari, ki jih lahko damo na trebuh majice za nosečnice. Nosečnice so vesele tudi drugačnih majic, če je na majici snežak, ali snežinka, ali pingvin, ali božični okrasek, vse to so okrogle in zabavne stvari, ki jih enostavno damo na majico za nosečnico in jo podarimo kot darilo za nosečnico.

Velikost nosečniške majice

Ne ustrašite se pri izbiri velikosti. Kupovanje na spletu ima to dodano vrednost, da lahko produkt, ki smo ga kupili vedno v roku enega meseca vrnemo. Tako da ni težave, da bi naročili majico, potem pa bi bila napačne velikosti in je nosečnica ne bo mogla nositi. ČE kupimo napačno, jo pač zamenjamo. Veliko slovencev in slovenk ima izjemno dobre izkušnje pri nakupu, še posebej če se kupuje od Slovenskih spletnih trgovin, kjer nas ščiti Slovenska zakonodaja in inšpekcije.

Ko izbiramo majico za nosečnice, moramo vedeti, da so to klasične majice s klasičnimi številkami. Namen je, da se majica raztegne, tako da ni potrebno kupovati večje, enostavno kupimo takšno velikost, kot smo jo kupovali za nosečnico še preden je bila noseča. Torej, če je vaša punca že prej nosila majice velikosti M, ji tudi sedaj kupimo majico velikosti M. In enako za vse ostale velikosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja