Primark v Ljubljani – odprtje, službe, zaposlitev

Kaj je Primark

Primark je blagovna znamka oblačil, obutve in drugih modnih dodatkov. Njihove trgovine so velike in prostorne, najpomembneje pa je, da prodajajo vse vrste oblačil, za moške, ženske in otroke, športna in elegantna oblačila vseh vrst. Podjetje je tako pomembno in tako oboževano, da lahko narekujejo trende v modi, saj je produkt, ki je pogosto kupljen pri njih tako pogosto viden na cesti, da postane trend.

Res je, tudi njihova prodajalna v Ljubljani bo super, 48 preoblačilnic, 44 blagajn v dveh nadstropjih (tako bo verjetno ločeno moško/žensko/otroci) in vse skupaj na več kot 4.000 kvadratnih metrih.

Kdaj se odpre Primark v BTC Ljubljana

Dolgo časa smo čakali na to, da se bo Primark odprl, precej dolgo časa so prenavljali prostore v začetku BTC City parka, potem pa so še namestili tablo, ki nas že ves čas izziva. Res je, glede na to, da se na veliko vozimo v druge države, da bi lahko kupovali lepa in ugodna oblačila, je to, kdaj se bo Primark uradno odprl res pomemben podatek.

V CityParku BTC Ljubljana se bo trgovina odprla 13. junija  2019.

Kako dobiti službo v Primarku

Zaposlitev v Primarku je precej kvalitetna in varna, saj je podjetje veliko in poznano, tako da se nam ni za bati da bi podjetje propadlo ali pa da se ne bi držali pravil.

Najpogosteje zaposlujejo seveda prodajalce in prodajalke v trgovini. To pomeni, da morate skrbeti za to da je na policah red in da je na policah vedno dovolj

Vse informacije o prostih delovnih mestih v Primark trgovini najdete tukaj.

Kje je Primark v Ljubljani

Za tiste, ki niste iz Ljubljane je seveda pomembno tudi kje se nahaja trgovina Primark in kako priti do nje.

Če pridete z avtomomobilom, je pot precej enostavna. Pripeljati se morate po Severni obvoznici, kjer iščete table za BTC. Generalno na obvoznici sicer ni tabel, ki bi direktno rekle BTC, kljub temu pa se boste znašli brez težav. Zavijte torej za Nove Jarše, in pridete na glavno 4 pasovno vpadnico v Ljubljano, kjer se bo na daleč videlo BTC CityPark. Primark je del CityParka, kar je super, kajti CityPark ima gromozansko garažo, ki praktično nikoli ni polna.

Torej imajo zagotovljena parkirna mesta in to pod streho, tako da boste lahko brez težave prišli do Primark trgovine tudi ko dežuje ali sneži.

Z avtobusom do Primarka – več avtobusov vas pripelje v BTC. Najbolj primerni so avtobusi, ki ustavijo neposredno ob City Parku, torej 2, 7, 12.

  • Avtobusne proge 2, 7 in 12 pripeljejo obiskovalce do dveh vhodov v BTC City ob Šmartinski cesti (postajališči pri poslovnem nebotičniku BTC City in City Park-u).
  • Avtobusna proga 24 pripelje obiskovalce do Vodnega mesta Atlantis mimo vhoda pri Emporiumu (iz Letališke ceste)
  • Avtobusna proga št. 27 je speljana skozi BTC City (postajališča: upravna stavba BTC, dvorana A, Tržnica, Kolosej, Emporium).

Delovni čas Primark BTC Ljubljana

Delovni čas trgovine Primark v Ljubljani je od 9h do 21h med tednom ter od 8h do 21h ob sobotah ter od 9h do 15h ob nedeljah.

Res pa je, da BTC pogosto organizira tudi Late Night Shopping in druge akcije, ko spremenijo in podaljšajo delovni čas tudi do večera in noči. Takrat pa poskrbijo tudi za akcije in popuste, tako da je pametno, da spremljate spletno stran CityParka, kajti ko ima CityPark Late Night Shopping ga bodo imele tudi vse druge trgovine znotraj, torej tudi Primark

Akcije in popusti v Primarku

Glede na to, da se trgovina še ni odprla, ne vemo, kakšne akcije bodo ponujali, ampak kot jih poznamo, znajo vedno poskrbeti za popuste. Ker pač radi poskrbijo za svoje kupce. Prepričani smo, da bodo poskrbeli tudi za otvoritvene popuste – torej tisti dan ko bo otvoritev (13. junij) se bo zagotovo splačalo priti v trgovino in preveriti kaj vse ponujajo po znižanih cenah.

Res pa je, da morate biti za otvoritvene popuste dobro pripravljeni, kajti, če lahko sklepamo po tem kaj se dogaja ob otvoritvah drugje, bo neizmerna gužva (predvsem) ženskih obiskovalk, ki bodo navdušeno brskale (razmetavale) po ponudbi v trgovini Primark Ljubljana.

Akcije in posebne dogodke vedno objavljajo tudi na spletni strani trgovine v CityParku, kjer se lahko naročite tudi na e-mail obvestila o akcijah. https://www.citypark.si/vodic-po-ponudbi/primark/

One thought on “Primark v Ljubljani – odprtje, službe, zaposlitev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja