spletna stran za vajino poroko

Poročna spletna stran

Pripravljata poroko? Že razmišljata o vajinem najlepšem dnevu? Vsekakor razmislita tudi o spletni strani, na kateri bosta predstavila vajino poroko.

Na spletni strani bosta predstavila različne informacije, zato naj bo takšna, da jo bosta enostavno spreminjala.

Najenostavnejša poročna spletna stran

Najugodneje, najlepše in najenostavneje bosta prišla do poročne spletne strani tako, da bosta uporabila sistem v katerem si sama naredita spletno stran. Ti sistemi so izjemno enostavni za uporabo in najbolj cenovno prijazni.

Uporabita lahko vnaprej pripravljene predloge, ki jih nadgradita, ali pa si jo naredita popolnoma po lastnem okusu. Takšna spletna stran ima različne elemente, ki jih izbirata (recimo obrazec za potrditev udeležbe, fotogalerija, zemljevid z lokacijo, najpomembnejši podatki, ura začetka ipd.) in po želji prestavljata po spletni strani.

Takšna spletna stran je čisto vajina, še vedno pa je urejanje izjemno enostavno. Če se vama kje zatakne, pa vama je na voljo podpora v slovenskem jeziku, prijazni fantje in dekleta vama z največjim veseljem pomagajo.

Kaj je poročna spletna stran

Ker se vse informacije selijo na splet, ker vsakdo vsak dan uporablja mobilni telefon ali računalnik, so se tudi vse informacije preselile na splet. Tako je tudi z informacijami o poroki. Res je, poroka na koncu koncev še vedno poteka v resničnem življenju in tudi resnična ljubezen je le tista v resničnem življenju. Ne glede na to, je pametno, da svoj dom na spletu najde tudi vajina poroka.

Poročna spletna stran je manjša spletna stran, ki je dodatek (včasih pa tudi nadomestilo) vabila na poroko. Poročno spletno stran ponavadi postavimo na domeno, ki vsebuje ime ženina in ime neveste. Včasih vsebuje tudi besedico poroka, včasih pa tudi ne.

Primeri takšne domene so recimo majainpeter.si, mijainzan.si ali porokamojceinprimoza.si. Takšno domeno lahko enostavno in hitro zakupite, pogosto je nakup domene v ceni spletne strani, tako da se vam niti ni potrebno ukvarjati z njo.

Ker lahko vsako domeno zakupi le ena oseba, je pomembno, da je domena še prosta. Kako to preverite? Enostavno, uporabite register.si spletno stran.

Vsebina spletne strani za poroko

Vsebina spletne strani je seveda lahko zelo raznolika. Glede na to, da ne plačujemo po velikosti ali količini, lahko nanjo damo karkoli.

Seveda pa so nekateri deli skoraj nujni oziroma tipični, najpogosteje so to:

 • Predstavitev para
 • Datum in lokacija poroke
 • Urnik poroke in dogajanja
 • Dodatne informacije o parkiranju, spanju, darilih ipd.
 • Opis ženina in neveste
 • Obrazec za potrditev prisotnosti
 • Informacije o darilih, tudi seznam daril, ki so na voljo

Po poroki pa na spletni strani prikažemo

 • zahvalo svatom
 • fotografije iz poroke
 • fotografije iz fantovščine in dekliščine
 • Video zahvalo

Cena spletne strani za poroko

Cena spletne strani je močno odvisna od specifik vsake spletne strani. Zato moramo preden se informiramo o tem, kakšna bo cena, vedeti nekaj podatkov:

Spletno stran si lahko naredimo sami, z uporabo specializiranih portalov za poročne spletne strani, kjer izberemo predlogo, ki jo zapolnimo z informacijami. Cena take spletne strani je med 500 in 1000 €.

Unikatna spletna stran, ki jo za nas izdela freelancer. Ta je še bolj unikatna, seveda pa, ker je narejena posebej za vaju, še dražja.

Najdražje, več tisoč EUR, nas stane spletna stran ko se ponjo obrnemo k agenciji, ki izdeluje spletne strani. Takšne agencije v večini delajo spletne strani za podjetja, zato so njihove spletne strani zelo kompleksne in pogosto vsebujejo druge stvari, ki jih vi sploh ne potrebujete.

Koliko časa imeti spletno stran

Poroko ponavadi načrtujemo slabo leto vnaprej in podobno je tudi s spletno stranjo. Potrebovali jo bomo eno leto, največ dve. Zato so poročne spletne strani ponavadi tako narejene, da jih plačamo za eno ali dve leti.

Predvsem takrat, ko se odločimo da bomo na spletni strani pokazali tudi fotografije poroke in poročne zabave, je najbolje, da te ostanejo na spletni strani še kar nekaj časa. Tako da si jih svatje lahko v miru pogledajo.

Tako bo naša spletna stran na voljo pred poroko, da svatje na njej potrdijo udeležbo, nato bo na voljo za to da se spomnijo točno kdaj morajo priti in kaj si želite za darila, nato bo pa na voljo za to, da se preko fotografij in morebitnih video posnetkov spomnijo kako lepo so se imeli na vajini posebni noči.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja