kako dopolniti BTC denarnico

Na tej strani se nahajate ker ste prejeli email sporocilo v katerem so vam dali navodilo, da morate v iskalnik vpisati “kako dopolniti BTC denarnico” in ste se odlocili da obstaja resna verjetnost da vas je nekdo posnel.

Ni priblema, posiljanje bitcoina je precej enostavno, zato bomo to opisali v kratkem prispevku, ki vas bo vodil korak po korak.

Ne, mi nismo povezani s kriminalci, ki so vdrli v vas racunalnik, in vam nikakor ne moremo pomagati. Ali se je to res sgodilo ali ne, e vemo. Predlagamo, da se obrnete na policijo ali druge organizacije, ki so pristojne za te stvari.

Mi vam pomagamo le nakazati bitcoin, ce mislite daje to edina resitev.

Najprej boste morali odpreti svoj bitcoin racun na eni izmed bitcoin menjalnic. Nato boste svoje eure zamenjali v BTC, torej kriptovaluto bitcoin. Naslednji korak bo, da boste na to menjalnico nakazali EUR oz. fiat, nato boste pa ta denar nakazali na racun, ko ste ga prejeli preko e-poste.

Ta postopek je zelo podoben kot ce bi odprli racun na banki, nanj nakazali eure, jih menjali v drugo valuto in potem to drugo valuto poslali nekomu v tujino.

0/5 (0 Reviews)

Leave a Comment