Kako pohitriti hujšanje?

Kako shujšati hitro, zdravo in učinkovito? To je vprašanje za milijon €, prav toliko pa je tudi nasvetov na spletu in v revijah. Če se imate namen lotiti hujšati ali pa ste se na to pot že podali, si lahko v članku ogledate nekaj nasvetov, ki vam bodo pot do želene postave ali kilogramov malce olajšali.

Glavni faktorji uspešnosti pri hujšanju so samo 3!

  • pravilna in zdrava prehrana
  • redna in učinkovita vadba
  • MOTIVACIJA -> bodite konsistentni, ne odnehajte in rezultati bodo zagotovo prišli

Zapomnite si, da pri hujšanju ni hitrih uspehov. Zredili se niste v 14 dneh, v tolikšnem času tudi ne boste shujšali. Vsebin na spletu je o hujšanju precej, v tem članku pa vam bomo predstavili nekaj “pomagal”, ki vam bodo proces malce pohitrili.

kako pohitriti hujšanje

Oblačila ali pas za hujšanje

Na trgu obstajajo posebna oblačila, ki so ponavadi izdelana iz neoprena. Neopren pripomore k precej večjemu potenju med vadbo in s tem večjo izgubo maščobe. Na voljo imate hlače iz neoprena in spodnjo majico iz neoprena, s katero boste ob vadbi dobili še “savna efekt”

Na podoben način deluje “savna pas”, le da je ta predvsem za področje trebuha.

Alternativa tem oblačilom je spodnje perilo za oblikovanje postave, ki v bistvu samo stisne telo, da daje vtis ožje figure.

Mišični elektrostimulator

Mišični elektrostimulatorji delujejo tako, da s pomočjo električnih impulzov krčijo in širijo različne mišice našega telesa. Učinek je tak, kot da bi telovadili, čeprav lahko doma sedite pred televizijo. Te naprave vsekakor niso nadomestilo za telesno vadbo in pravo prehrano, lahko pa so dobrodošel dodatek za čas, ko recimo gledate najljubšo nogometno tekmo in imate napravo na trebuhu.

Vakuumske ventuze za masažo

Nekateri tipi masaže naj bi bili zelo učinkoviti pri odpravi celulita. Ta podatek bo razveselil predvsem žensko populacijo, saj je znano, da ima žensko telo več maščobnega tkiva in šibkejše vezivno tkivo. Moški smo manj naklonjeni celulitnim oblogam.

Na srečo obstaja rešitev in sicer vakuumske ventuze proti celulitu, ki učinkovito odpravljajo celulit s pomočjo vakuuma.

Vse zgoraj omenjene izdelke si lahko ogledate v tej spletni trgovini.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja