Za opremljanje doma najemite design studio

Ko se odločate za gradnjo novega doma ali prenovo, vam morajo pri tem v veliki meri pomagati strokovnjaki. Pri tem mislimo zlasti na arhitekte, notranje oblikovalce ter podobno. Še preden se odločite za podjetje oziroma ekipo strokovnjakov, je dobro, da na trgu preverite čim več dobre ponudbe, ki jo je pri nas kar nekaj. Najbolje, da jo pričnete raziskovati kar po spletu.

design studio za notranje opremljanje

Design studio vam omogoča, da bo vaš dom zasnovan tako, da ne bo samo izjemno prijeten na prvi pogled, temveč bo tudi funkcionalen, kar pa je v resnici bistvenega pomena. Še preden z izbranim podjetjem pričnete izvajati načrt dela, se z njim dogovorite za sestanek, na katerem boste naredili temeljit načrt.

Projekt notranjega oblikovanja

Dobro izbran design studio vas bo najprej povabil na spoznavni sestanek v njihovem prostoru, kjer bo že potekala priprava ponudbe glede na vaše želje, potrebe ter zmožnosti.

Nato bo sledilo srečanje v prostoru, ki ga bodo strokovnjaki opremljali za vas, ter priprava in predstavitev prostorov ter pohištva. Sledi priprava več 3D konceptov ter izbira barv, materialov in pohištva. Nato je na vrsti priprava idejne mape.

Ogled že opremljenih oziroma dodelanih prostorov

Design studio vam omogoča, da se pred odločitvijo, da pri opremljanju svojega doma odločite za njih, ogledate že na novo postavljene oziroma prenovljene prostore. Ko boste ugotovili, da je njihovo delo res kakovostno, se boste lažje odločili za sodelovanje.

Delo s strokovnjaki vam bo zagotovo v veselje, saj bo design studio oziroma izbrana ekipa do navedene naloge pristopila strokovno ter vam pripravila rešitev, ki vam bo v zadovoljstvo. Z njimi boste želeli sodelovati še naprej, zato jih boste poklicali ponovno, ko se boste odločali za podobne storitve ali ko se vam bo pojavilo kakršno koli vprašanje v povezavi z opremljanjem vašega doma in drugih prostorov. V Sloveniji so strokovnjaki na tem področju design studio Habitare, ki ga vodi arhitekta Lidija Rutar. Njihove reference si lahko ogledate na spletni strani, odločite pa se sami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja