Erotične igračke, ki jih morate preizkusiti

Spolnost in vse povezano s seksom danes na srečo ni več tabu. Posledično so zelo priljubljene postale erotične igrački in pripomočki, s katerimi si lahko življenje popestrijo tako samski kot pari. Izbira, ki vam je na voljo je ogromna, praktično vsak lahko najde nekaj, kar mu bo ugajalo. Poglejmo si nekaj tistih spolnih igračk, ki jih je definitivno vredno preizkusiti.

Vibratorji

Vibratorji so definitivno najbolj prepoznavna in priljubljena erotična igračka, tako med ženskami, kot tudi moškimi. V bolje založenem sex shopu je izbira vibratorjev taka, da se je že kar težko odločiti, katerega izbrati. Med seboj se razlikujejo po obliki, barvi, velikost in različnih funkcijah vibriranja. Nekateri so namenjeni zunanji uporabi, drugi notranji, tretji pa so izdelani prav posebej za analno stimulacijo. Nad vibratorji se še posebej navdušujejo ženske, saj z njimi dosegajo veliko užitkov in tudi večkratne orgazme. Pred nakupom prvega vibratorja dobro premislite kaj želite in kaj vam paše.

Lisice

Če si želite malo popestriti posteljne igrice in povečati strast, vendar ne želite takoj preizkusiti bolj drznih erotičnih pripomočkov, so lisice prava stvar za vas. Potrebno je malo fantazije in skupaj z lisicami vam je zagotovljeno veliko užitkov in zabave, neglede na to ali ste vi tisti, ki je priklenjen ali pa tisti, ki zadovoljuje svojega partnerja. Mnoge namreč zelo vzburja misel na to, da so nemočni in s tem prepuščeni na milost in nemilost svojemu partnerju.

Erotična oblačila

Sicer stereotipno najprej pomislimo, da so erotična oblačila in sexy oblekice namenjene zgolj ženskam, vendar temu ni nujno tako. Z erotičnimi oblačili in malo domišljije lahko hitro  uresničite skrite fantazije. Za ženske so primerne mrežaste oblekice, korzeti in erotični kostumi, dodatek, ki bo zagotovo razdražil vsakega moškega pa samostoječe nogavice (najlonke). Vendar pa lahko erotična oblačila uporabite tudi moški. Ponavadi se odločijo za kakšen kos erotičnega spodnjega perila, pomembno pa je, da se v oblačilih najprej udobno počutite vi in da ugajajo partnerici.

Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice, ki jih imenujemo tudi japonske kroglice, so v zadnjem času postale zelo priljubljene za ženske. To je spolna igračka s katero si lahko utrdite vaginalne mišice in posledično doživite tudi bolj intenziven orgazem. Uporaba je preprosta, vstavite jih v vagino in uporabljate jih lahko cel dan. Rezultat bolj utrjenih vaginalnih mišic bo med drugim tudi to, da se vam bo penis zdel daljši in predvsem debelejši. Izbira vaginalnih kroglic je velika, so različnih oblik in materialov, med gibanjem pa nekatere oddajo tudi vibracije.

Moški masturbatorji

Masturbatorji so najbolj priljubljene erotične igračke za moške, še posebej poznani so masturbatorji Fleshlight. So različnih oblik, posnemajo pa občutek vagine, ust ali zadnjice. Izdelani so iz prijetnega materiala, ki daje realističen občutek. Moški jih imajo radi tudi zato, ker so relativno majhni in zato diskretni in enostavno prenosljivi.

Analni čepi

Za stimulacijo anusa so zagotovo najbolj priljubljena erotična igračka analni čepi, ki so še posebej primerni za vse tiste začetnike, ki svet analnega seksa šele odkrivajo. Po obliki so podobni dildom, vendar so krajši in oblikovani tako, da jih lažje vstavite in izvlečete. Razlikujejo se po obliki, materialu in seveda velikosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja