Najcenejša elektrika – primerjava ponudnikov v Sloveniji

Kdo vse so ponudniki elektrike v Sloveniji

To je seznam ponudnikov in njihove spletne strani

Ime ponudnikaSpletna stran
E 3e3.si
ECEece.si
Elektro Maribor Energija Plusegergijaplus.si
Elektro energijaelektroenergija.si
Elektro prodaja elektro-prodaja.eu
Energia gas and powere-nergia.si
Energija Direktenergija-direkt.si
GEN-Igen-i.si
HEPhep-energija.si
Holding Slovenske Elektrarnehse.si
Involtainvolta.si
Javno podjetje energetika Ljubljanaenergetika.si
Adriaplinadriaplin.si
PETROLpetrol.si
SODOsodo.si
SONCE energija sonce.com
TELEKOMtelekom.si

Kar veliko jih je, kajne? Ja, zato je pregled nad njihovimi ponudbami vedno zelo kompleksen. Ker imajo različne ponudbe, pa vedno neke akcije in vsi trdijo, da so najbolj poceni in ponujajo najcenejšo elektriko. Zato smo na menjeql preverili kdo ima resnično najcenejšo elektriko.

Kako zamenjam ponudnika električne energije

Zamenjava ponudnika električne energije je precej enostavna. Včasih smo mislili, da je to zelo kompleksno, danes pa je zakonodaja zagotovila, da je precej enostavno. Najboljše je, da se obrnete na ponudnika h kateremu želite oditi. Tisti bodo imeli velik interes vam pomagati prestopiti in vam bodo najboljše pomagali. Kar pokličite jih.

Če želite pridobiti ponudbo za trenutno najugodnejšega ponudnika elektrike v Sloveniji, izpolnite ta vprašalnik in poslali vam bomo informacije.

Sicer pa je proces precej enostaven. Pri novem ponudniku boste našli pristopno izjavo, vse ostalo bodo v večini uredili oni za vas.

Ali lahko zamenjam ponudnika elektrike v bloku oziroma večstanovanjski stavbi

Seveda, trg je liberaliziran, vi niste več vezani na to s kom ima vezano pogodbo vaš upravnik ali da mora celoten blok imeti enega ponudnika. Ne, prosto lahko izbirate in izberete ponudnika ki vam najbolj ustreza.

Ponudniki elektrike v bloku

Tako lahko ponudnika spremenite ne glede na to, kaj je bilo v preteklosti ali kdo je sedaj vaš ponudnik. Ne rabite se posvetovati s sosedi ali pridobivati soglasja, čakati na zbor stanovalcev. Ne, čisto enostavno sami uredite spremembo ponudnika elektrike. Verjetno je najboljše, če uporabite tistega, ki ga mi priporočamo kot najbolj poceni ponudnika električne energije.

Kje je najcenejša elektrika

Najcenejšo elektriko boste našli tako da vsake toliko časa zamenjate ponudnika. Najti morate ponudbo, ki bo časovno vezana, recimo 1 ali dve leti in potem podpišete pogodbo. Po preteku teh dveh let bo zelo verjetno da boste morali spet zamenjati ponudnika. Ampak to niti ni tako relevantno, kajti zamenjava je enostavna, le položnice vam bo po novem pošiljal nekdo drug.

[adinserter block=”4″]

5 thoughts on “Najcenejša elektrika – primerjava ponudnikov v Sloveniji

  1. Kdo je trenutno najbolj ugoden ponudnik električne energije ,trenutno sem pri Petrol energija

  2. Od E-ON sem dobil dopis o predvideni podražitvi energije s 1.5.2022. Vas sprašujem, kdo je pri nas najbolj UGODEN dobavitel ELEKTRIČNE ENERGIJE?

  3. Od E-ON sem dobil dopis o predvideni podražitvi energije s 1.5.2022. Vas sprašujem, kdo je pri nas najbolj UGODEN dobavitel ELEKTRIČNE ENERGIJE?

  4. Sedaj sem pri ECE in vas sprašujem na katerega ponudnika se naj obrnem za naprej?
    Hvala lepa!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja