Spodnje perilo za valentinovo darilo za punco ali fanta

Kaj se podari za Valentinovo

Darila za Valentinovo so kar pomembna. Glede na to, da je to praznik ljubezni, prazniki tistih, ki se imajo radi in praznik tistih, ki bi se želeli imeti radi, so pričakovanja ponavadi kar visoka. Zato je pomembno, da se pravi čas informirate in preverite, kaj bi si vaš obdarovanec ali obdarovanka želela. Potem paje seved apotrebno to še najti, izbrati in podariti. Potem pa požeti darove 😀

Nekatera darila so kar klasična, bombonjere v obliki srca, plišasti medvedki, spodnje perilo, sex igrače. Res pa je, da morate vedeti kaj in komu podariti. Čokolatini so seveda super bolj ali manj za vsakogar. Plišasti medvedki so ponavadi kar zelo pocukrani in rezervirani za najstnike in najstnice v cvetu ljubezni. Spodnje perilo podarjajo moški ženskam, preredko tudi obratno.

Najboljše darilo za Valentinovo za fanta ali punco je seveda nekaj osebnega, nekaj kar bo pokazalo, da je vaše srce na pravem mestu in bije le za pravega_o. Oziroma, da poslušate, ste skrbni in še kaj.

Moj najboljši trik za Valentinovo darilo

Velikokrat sem kupil kaj narobe za Valentinovo in imam že nekaj Valentinovih daril za seboj. Najboljše je, da kupiš dva darila. Tako lahko poskrbiš za bolj romantično in bolj seksi darilo. Tako je ponavadi darilo nekaj lepega, nekaj kar pokaže, da jo imam res rad, potem pa zraven še “o, poglej, tu je še nekaj”, kar je pravzaprav darilo zame. Redkeje so to seks pripomočki, pogosteje je to zelo seksi spodnje perilo.

Zato tudi imam svojo spletno trgovino s spodnjim perilom in seks pripomočki. Ker vem, da so to najboljša darila.

Ali je spodnje perilo lepo darilo?

Nekateri celo rečejo, da to ni najboljše darilo, ampak seveda je vse nekoliko odvisno. Če ima oseba (fant ali punca) rada spodnje perilo, če vemo kakšnega ima rada in če seveda poznamo številko spodnjega perila, potem je to lahko odlično darilo. Drži se ga nekoliko slab prizvok ker je to pogosto dolgočasno darilo. Fantje in moški, ki dobijo še ene dolgočasne, dolge in velike boksarke, ali pa “smešne” tangice, ki niso za nosit, seveda niso veseli. Punce in ženske, ki dobijo spodnje perilo napačne velikosti, ki je popolnoma drugačno od tistega, ki ga rade nosijo ne skačejo od veselja.

Če pa znamo izbrati spodnje perilo, pa je to lahko odlično darilo za valentinovo, ne le zato, ker je ponavadi tudi erotično, ampak zato, ker pokažemo da znamo punco ali fanta poslušati in vemo kaj mu/ji je všeč in imamo radi njeno ali njegovo telo v posebni opravi.

Kakšno spodnje perilo kupiti ženski za valentinovo darilo

Kupovanje spodnjega perila za ženske zna biti kar zabavno opravilo. Ženske imajo pogosto še same težavo najti pravo velikost in takšno spodnje perilo, ki jim ustreza. Zato se moramo na nakupovanje pripraviti. Vedeti moramo vsaj številko spodnjega perila, ki ga obdarovanka nosi. V naši spletni trgovini je večina spodnjega perila označenega z velikostmi S/M L/XL in XXL.

Pri modrčkih je S/M primerljiva z A, B in majhnimi C košaricami. L in XL z večjimi C košaricami, XXL pa z D in večjimi košaricami.

Naramnice lahko pri bolj ali manj vseh modrčkih nastavljate po velikosti, tako da bo prileganje boljše.

Vedeti morate, kaj si punca želi in kako izzivalno in erotično spodnje perilo ji je všeč.

Spodnje perilo za fanta za valentinovo.

V naši spletni trgovini najdete tudi precejšenj izbor spodnjega perila za moške. Res pa je, da to niso klasične moške spodnje hlače z razporkom, pa tudi Borat style smešne tangice ne boste našli pri nas.

Vse moško spodnje perilo je namenjeno nošenju, seveda pa morajo moški biti nekoliko bolj sproščeni pri izbiri spodnjega perila. Pri nas boste našli moške boksarice, ene čisto klasične, druge nekoliko drugačne, krajše ali prosojne. Moške tangice za tiste, ki želijo poudariti svojo zadnjo plat, pa tudi nekoliko drugačne moške slipe.

Za moške, ki prejmejo spodnje perilo za Valentinovo darilo velja enako, kot za ženske. Takoj, ko odpreš darilo, je čas za modno pisto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja